dilluns, 10 de maig del 2010

Pastís de xocolata

Ingredients:

200 gr. de xocolata de cobertura
5 ous
180 gr. de sucre
100 gr. de mantega
180 gr. de farina
1 sobre de llevat

Untar el motlle amb mantega i farina.
Escalfar el forn a 180ºC.
Fondre la mantega i la xocolata al microones. Retirar i afegir-hi els rovells d'ou i després el sucre. Afegir-hi la farina i el llevat tamisats. Muntar les clares a punt de neu i incorporar-les al preparat en tres tandes.
Posar-ho tot al motlle i coure al forn durant 50 minuts.
Per decorar podem fondre 100 gr. de xocolata amb 50 gr. de mantega, cobrir el pastís i deixar endurir.

1 comentari:

  1. Ahir vam anar a dinar a Celrà, a casa de la Teresa i en Florenci (avui fa anys, el mateix dia que la meva iaia). Vam dinar d'allò més bé: cargols amb escamarlans, canelons i vedella amb bolets. I un festival de postres: la Teresa va preparar maduixes amb nata, la meva mare va portar un flam d'ou i pastís de formatge i jo vaig fer aquest pastís de xocolata. Tot boníssim!!!

    ResponElimina