dissabte, 13 de novembre del 2010

Pastís de xocolata esponjós

Ingredients:

225 gr. de mantega pomada
225 gr. de sucre
4 ous
225 gr. de farina
4 cullerades soperes de xocolata en pols
4 cullerades soperes d’aigua calenta
1 sobre de llevat
1 cullereta de bicarbonat

Dissoldre la xocolata en pols en l’aigua calenta.
Barrejar tots els ingredients amb les barnilles elèctriques fins obtenir una mescla homogènia.
Untar un motlle amb mantega i cacau en pols.
Incorporar-hi la barreja.
Coure al forn a 180ºC durant 45 minuts aproximadament.


Recepta del llibre "Pasión por el chocolate" de Trish Deseine

2 comentaris:

  1. El dia 5 de novembre la meva neboda Tatiana va fer 7 anys. El dissabte ho vam celebrar i li vaig fer aquest pastís. Felicitats !!!
    La seva mare la Sara va fer el pastís de tres xocolates, li va quedar boníssim.

    ResponElimina
  2. que ric pastís! es nota que és molt esponjós! et va quedar increïble! :)

    ResponElimina