Ingredients:
100 gr. d’arròs
1 litre de llet
300 ml. de crema de llet
1 pela de llimona
75 gr. de sucre
16 gr. de vainilla ensucrada
Posar en una olla al foc la llet, la pela de llimona i l’arròs. Anar remenant mentre es cou. Portar a ebullició, llavors baixar el foc i coure durant 25 minuts.
Passat aquest temps, afegir la vainilla i el sucre i coure 5 minuts més. Llavors, afegir la crema de llet i coure 5 minuts més.
Retirar del foc, posar en un altre recipient i retirar la pela de llimona.
Es pot servir tebi o fred, amb una mica de canyella en pols.
100 gr. d’arròs
1 litre de llet
300 ml. de crema de llet
1 pela de llimona
75 gr. de sucre
16 gr. de vainilla ensucrada
Posar en una olla al foc la llet, la pela de llimona i l’arròs. Anar remenant mentre es cou. Portar a ebullició, llavors baixar el foc i coure durant 25 minuts.
Passat aquest temps, afegir la vainilla i el sucre i coure 5 minuts més. Llavors, afegir la crema de llet i coure 5 minuts més.
Retirar del foc, posar en un altre recipient i retirar la pela de llimona.
Es pot servir tebi o fred, amb una mica de canyella en pols.
Memòries d'una cuinera: Arròs amb llet.
A casa mai havia vist fer arròs amb llet, ni a la meva mare ni a la iaia.
La Josefina, la mare de l’Alex, sí que en feia, però no el vaig tastar mai. Ara ja no li puc demanar la recepta.
Un dia vaig veure que la Sole de Pura Gula en publicava un post i em vaig decidir a fer-lo segons les seves indicacions. Em va sorprendre el resultat, ja que no m’esperava que m’agradés tant. De vegades els prejudicis que tenim amb el menjar ens impedeixen tastar coses tan bones.

