dissabte, 24 de maig del 2014
Pastís de mousse de xocolata amb llet
Fa uns dies que el meu nebot Eloi va fer 3 anys. Per felicitar-lo li he fet aquest pastís per bufar l’espelma.
Felicitats Eloi!!!
Ingredients:
Per la base:
12 galetes digestive
60 gr. de mantega
Per la mousse:
200 ml. de nata per muntar
5 culleres soperes de sucre
340 gr. de xocolata amb llet per postres
250 gr. de formatge Philadelphia
200 gr. de nata fresca
5 fulles de gelatina
5 culleres soperes de llet
Per la base:
Triturar les galetes i la mantega. Disposar la barreja al fons d’un motlle desmuntable pressionant amb una cullera per tal que quedi una capa plana.
Reservar a la nevera.
Per la mousse:
Muntar la nata i reservar a la nevera.
Fondre la xocolata al microones i deixar temperar.
Hidratar les fulles de gelatina en aigua freda.
Batre el formatge amb el sucre fins que tingui una consistència suau. Afegir la xocolata fosa i incorporar totalment. Afegir la nata fresca i batre fins que quedi una mescla homogènia.
Escalfar la llet i dissoldre-hi la gelatina prèviament hidratada. Afegir a la mescla de formatge i xocolata. Batre fins que quedi ben integrat.
Incorporar la nata muntada amb l’ajut d’una llengua pastissera i moviments suaus.
Abocar la mousse sobre la base de galeta i reservar a la nevera un mínim de 3 hores.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
mes que bò, .......... bonissim
ResponEliminaEstava boníssim Carmen!!! Al primer cop d'ull he pensat: una pastís mousse de xocolata. Però cuan l'he tastat i he notat el gust de formatge.... m'ha encantat!!!
ResponEliminaMoltes gràcies, l'Eloi ha estat molt content amb el pastis!!
OOooh!!! Quina sort té el teu nebot!!! Amb aquests pastissos.....el tindràs sempre damunt!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
ResponEliminaCarme; Un molt bon pastís. Felicitats a tots dos¡¡ :O)
Segur que era molt bo! Ha quedat molt maco, una abraçada!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
L'Eloi segur que va al·lucinar! Petons!
ResponElimina