Ingredients:
125 gr. de xocolata amb llet
125 gr. de xocolata blanca
125 gr. de xocolata negra
60 gr. de llard
100 gr. d’avellanes
Fondre la xocolata amb llet al bany Maria amb 20 gr. de llard. Posar al fons d’un motlle de silicona. Posar un moment a la nevera.
Fondre la xocolata blanca al bany Maria amb 20 gr. de llard. Posar-ne la meitat sobre la capa de xocolata amb llet, disposar damunt les avellanes senceres i cobrir amb l’altra meitat de xocolata blanca. Posar un moment a la nevera.
Fondre la xocolata negra al bany Maria amb els 20 gr. de llard restants i posar sobre la capa de xocolata blanca. Reservar a la nevera fins que endureixi i es pugui desemmotllar.
125 gr. de xocolata amb llet
125 gr. de xocolata blanca
125 gr. de xocolata negra
60 gr. de llard
100 gr. d’avellanes
Fondre la xocolata amb llet al bany Maria amb 20 gr. de llard. Posar al fons d’un motlle de silicona. Posar un moment a la nevera.
Fondre la xocolata blanca al bany Maria amb 20 gr. de llard. Posar-ne la meitat sobre la capa de xocolata amb llet, disposar damunt les avellanes senceres i cobrir amb l’altra meitat de xocolata blanca. Posar un moment a la nevera.
Fondre la xocolata negra al bany Maria amb els 20 gr. de llard restants i posar sobre la capa de xocolata blanca. Reservar a la nevera fins que endureixi i es pugui desemmotllar.
La recepta del 15: Torrons.
Com em sol passar amb aquests reptes, és el primer cop que he fet torró. Aquesta recepta és molt senzilla però amb un bon resultat, gràcies a la combinació cremosa de xocolates i el toc cruixent de les avellanes.
Ideal pels xocoadictes, tenen xocolata de tots els gustos!
ResponEliminaPetons.
Que maco queda amb les 3 xocolates. Jo aquest el vaig probar fa 2 anys d'una botiga, però segur que caolà és molt més bó :)
ResponEliminaPetons!
Quina temptació!! No una, sinó tres xocolates! Aquest torró sí que m'agrada!! jeje. Petonet
ResponEliminaCaram Carme, l'aspecte del torró és de professional!! I pels xocoaddictes com jo segur que deu ser brutal!
ResponEliminaPetons!
Maquísim!!! que xulo que está, y la superficie amb les onetes mmmm te que estar fantastic! molt maco de veres, m'agrada molt la teva proposta, felicitats.
ResponEliminaPetonets nadalencs!
MMMM de tres xocolates!!
ResponEliminaTé un aspecte preciós amb les tres xocolates, i ha de crear una addicció.... jo és que tinc tan poca paciència per esperar que quallin les tres xocolates... jejeje
ResponEliminaPetó!
Uau, quina passada, triple dosi de xocolata, que bo! I la combinació de les avellanes amb la xocolata m'encanta.
ResponEliminaQuina xulada, queda preciós!! I a sobre agrada a tothom, tenen xocolata per triar i remenar! jejeje
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Què bo! Un pecat per als llépols com jo.
ResponEliminaEs veu deliciós! Em recorda de vista al kinder, suposo que per aquest color de xocolata blanca i negra. I amb l'avellana... guau! Apuntat queda, que m'encantarà!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets!
Em sembla absolutament perfecte, i tan fàcil!!!! oi que en un moment es pot tenir llest un torró de xocolata ben maco (amb onades i tot)?
ResponEliminaEnhorabona i molt bon profit!
Quin torró més bonic!! amb les tres xocolates... no ho havia pensat això!! m'agrada el toc de les avellanes! petons!
ResponEliminaquin tall més maco!!! m'agrada moltíssim com ha quedat.Molts petonets
ResponEliminaCoincidim amb el torró!!!! jo també 3 xocolates però sense l´afegit de les avellanes, al proper li posáré... molt bona proposta. Petons,
ResponEliminalo que se dice literalmente "una bomba de placer" :)
ResponEliminaAquest queda apuntadíssim a la llibreta i sense perdre cap detall pel camí, molt bo!!!!
ResponEliminaUna abraçada.
Ostes quina passada, semblen professionals! Enhorabona!
ResponEliminaQuina pinta més llaminera aquestes tres xocolates juntes. Aquest torró és una passada!
ResponEliminaPetonets!
Anna
Visca els xocoaddictes! Felicitats, fa molt bona pinta!
ResponEliminaq delicia! me encanta como se ven las tres capitas! chocolate y avellanas, q combinacion tan buena!
ResponEliminaCarme,ens sorprens i et superas cada vegada amb aquestes receptes,aquest torró me l`apunto.
ResponEliminapetons.
Magda.
Es que no em puc resistir a la xocolata... segur que en tornaré a fer i veient les vostres propostes tinc on triar, oi?
ResponEliminaGràcies pels vostres comentaris, gracias por vuestros comentarios.