Ingredients:
200 gr. de cigrons cuits
1/2 gra d’all
2 culleres soperes de suc de llimona
1 cullera sopera de Tahine
4 culleres soperes d’oli d’oliva
Un polsim de sal
Per decorar:
Pebre vermell dolç
Llavors de sèsam
Oli d’oliva
Triturar tots els ingredients a la picadora fins aconseguir un puré fi. Si es desitja una textura menys espessa es pot afegir una mica d’aigua.
Servir en un bol i decorar amb el pebre vermell dolç, llavors de sèsam i un rajolí d’oli d’oliva.
Es pot acompanyar d’unes llesques de pa torrat o d’uns bastons de verdures crues: pastanaga, carbassó, pebrot.
És un dels meus aperitius preferits!!! I quina pinta que té aquest teu!!! Amb barretes de pastanaga o amb un bon tros de pa....ja se'm fa la boca aigua! Petons!
ResponEliminaA casa ens encanta, ideal per un aperitiu diferent i molt bo.
ResponEliminaés tan bo l'humus. és l'única manera que em puc menjar els cigrons! petonets guapa
ResponElimina