Ingredients:
Pel flam:
500 gr. de nata líquida
4 ous
4 cullerades soperes de sucre
1 cullereta de postres de vainilla en pasta
Pel toffee:
100 gr. de sucre
150 gr. de nata líquida
Un rajolí d’aigua
Pel toffee:
En un cassó al foc fer un caramel amb el sucre i un rajolí d’aigua. Afegir la nata i remenar fins aconseguir una mescla homogènia amb la textura de salsa. Reservar.
Pel flam:
Barrejar la nata amb els ous, els sucre i la vainilla.
Disposar al fons de 6 flameres una cullerada de toffee. Repartir la mescla del flam.
Coure al bany Maria amb el forn a 135ºC durant una hora i quart. Passat aquest temps, apagar el forn i deixar els flams dins fins que es refredin totalment.
Un cop freds, guardar els flams a la nevera.
hummmmmmmm que gustos
ResponEliminaMmmmmm....quin flam, déu n'hi do!!!!
ResponEliminaOlga
Que bo que ha de ser! m'encanta el gust de toffee Ha de ser deliciós. Una abraçada maca!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
Ha de ser deliciós, aquest flam. I més si hi poses el tofee.
ResponEliminaMare de Déu...quina cosa més bona...precisament avui he fet unes postres amb crema de toffee...és taaaaan deliciosa!
ResponElimina