Ingredients per 1 persona:
Enciam
1/2 pastanaga petita
3 maduixots
1/2 kiwi verd
1 rodanxa de pinya
1 rodanxa de formatge de cabra
Sal, oli d’oliva, crema de vinagre balsàmic
Netejar les verdures i les fruites. Tallar l’enciam. Pelar i ratllar la pastanaga. Tallar els maduixots a quarts. Pelar el kiwi, tallar-lo primer a quarts, retirar el centre en cas que sigui fibrós i després fer talls més petits. Tallar la rodanxa de pinya, pelar-la, retirar el centre més fibrós i tallar a trossos.
Retirar la part exterior del formatge de cabra i tallar-lo a daus.
Un cop tots els ingredients estiguin tallats, disposar-los al plat, afegir un polsim de sal, un rajolí d’oli d’oliva i unes gotes de crema de vinagre balsàmic.
Apa quina amanida més bona! Ideal ara amb l'operació bikini, me la apunto! Petons!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
M'encanta incorporar fruita a l'amanida!
ResponEliminaI combinada amb el formatge de cabra ha de quedar boníssima.
Ben refrescant i molt fàcil de preparar, abans no s'acabin els maduixots, aprofitem-ho!
ResponEliminaXica, quina amanida més original!!
ResponEliminaPetons,
Olga