dijous, 15 de maig del 2014

Amanida de fruites i formatge de cabra

Ingredients per 1 persona:

Enciam
1/2 pastanaga petita
3 maduixots
1/2 kiwi verd
1 rodanxa de pinya
1 rodanxa de formatge de cabra
Sal, oli d’oliva, crema de vinagre balsàmic

Netejar les verdures i les fruites. Tallar l’enciam. Pelar i ratllar la pastanaga. Tallar els maduixots a quarts. Pelar el kiwi, tallar-lo primer a quarts, retirar el centre en cas que sigui fibrós i després fer talls més petits. Tallar la rodanxa de pinya, pelar-la, retirar el centre més fibrós i tallar a trossos.
Retirar la part exterior del formatge de cabra i tallar-lo a daus.
Un cop tots els ingredients estiguin tallats, disposar-los al plat, afegir un polsim de sal, un rajolí d’oli d’oliva i unes gotes de crema de vinagre balsàmic.

4 comentaris:

  1. Apa quina amanida més bona! Ideal ara amb l'operació bikini, me la apunto! Petons!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. M'encanta incorporar fruita a l'amanida!
    I combinada amb el formatge de cabra ha de quedar boníssima.

    ResponElimina
  3. Ben refrescant i molt fàcil de preparar, abans no s'acabin els maduixots, aprofitem-ho!

    ResponElimina
  4. Xica, quina amanida més original!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina