Ingredients:
Pel pa de pessic:
3 ous
100 gr. de farina
100 gr. de sucre
8 gr. de vainilla ensucrada
Per l’almívar:
100 ml. d’aigua
100 gr. de sucre
Gotes de suc de llimona
Pel coulis de maduixa:
400 gr. de maduixes
100 ml. d’aigua
100 gr. de sucre
el suc d’una llimona
Per la mousse:
250 gr. de formatge Philadelphia
250 gr. de coulis de maduixa
200 ml. de nata per muntar
3 cullerades de sucre
4 fulles de gelatina
Per la gelatina de maduixa:
2 fulles de gelatina
La resta del coulis de maduixa
Maduixes per decorar
Pel pa de pessic:
Separar els rovells de les clares. Batre els rovells amb la tercera part del sucre fins que doblin el volum. Muntar les clares amb la resta del sucre i afegir-les suaument als rovells. Afegir la farina tamisada i la vainilla i incorporar amb moviments suaus. Abocar dins un motlle untat amb mantega i coure-ho 20 minuts a 180º.
Per l’almívar:
Coure l’aigua, el sucre i unes gotes de llimona durant 5 minuts.
Pel coulis de maduixa:
Preparar un almívar amb l’aigua, el sucre i unes gotes de llimona, coure durant 5 minuts.
Triturar les maduixes, amb l’almívar i el suc de llimona restant. Passar per un colador i reservar a la nevera.
Per la mousse:
Hidratar les fulles de gelatina en aigua freda. Muntar la nata amb el sucre i reservar. Barrejar el formatge amb el coulis de maduixa. Dissoldre la gelatina prèviament hidratada en un una mica de coulis calent i afegir-la a la barreja de formatge. Incorporar la nata muntada amb moviments suaus.
Per la gelatina de maduixa:
Hidratar la gelatina en aigua freda. Dissoldre-la en una mica de coulis calent. Afegir a la resta de coulis i barrejar bé.
Tallar el pa de pessic en dos discs. En un motlle desmuntable posar el primer disc, emborratxar amb almívar. Folrar les parets del motlle amb làmines de maduixa. Abocar la meitat de la mousse. Col·locar el segon disc de pa de pessic, emborratxar amb almívar i cobrir amb la resta de la mousse. Reservar a la nevera fins que qualli una mica.
Cobrir amb la gelatina de maduixa i tornar a posar a la nevera fins el moment de servir.
Hola. Acabo de descubrir el teu bloc i em quedo de seguidora perque m'agrada el que he vist.
ResponEliminaAquesta mousse fa una pinta...genial!!!
Petonets.
T'ha quedat un pastís preciós, amb la decoració de les maduixes... i segur que molt bo!
ResponEliminaQue bonic!!!! T'ha quedat preciós!!!! I a més ha de ser una delícia....
ResponEliminaPetons
Carmen molt preciòs aquets pastis y segur que bonissim
ResponEliminaOstres, no només és una recepta bona, però també amb una presentació espectacular!!moltes felicitats!!petonets!!
ResponEliminaCarme un pastis preciós. te una pinta sensacional.
ResponEliminapetons
Carme, t'has lluït! Quin pastís més bonic!
ResponEliminaNani
Aquest pastís és d'aquells que m'agraden molt però que no m'atreveixo a fer...
ResponEliminaPetons.
que bonita tarta! y que suavidad de relleno!
ResponEliminaMmmmmmm una pinta deliciosa. Ja m'agradaria poder provar-ne un trocet ara. La foto ho diu tot, boníssim.
ResponEliminaPetons
Quin goig que fa aquest pastís, ademés amb ingredients molt senzills, me l´apunto!!! petons,
ResponEliminaAquest suport de pastís m'agrada...
ResponEliminaCarme m´agraden a muntó les maduixes així que, aprofitant el final de tempòrada, créc que vaig a provar la recepta. Molt, però que molt bònica la presentació.
ResponEliminaMolts petons.