Ingredients:
Seitons
Vinagre de vi blanc
Oli d’oliva
All
Julivert
Sal i pebre
Netejar els seitons traient l’espina, el cap i les vísceres. Rentar amb aigua freda vàries vegades i escórrer bé.
Col·locar els filets de seitons en un bol i cobrir de vinagre blanc. Reservar a la nevera un mínim de 30 minuts fins que la carn s’hagi tornat blanca.
Esbandir els filets vàries vegades en aigua freda i escórrer bé.
Posar els seitons en un bol net, afegir un polsim de sal i de pebre, cobrir amb oli d’oliva. Picar l’all i el julivert i afegir-los als seitons. Remenar per repartir bé l’amaniment.
Reservar a la nevera.
Seitons
Vinagre de vi blanc
Oli d’oliva
All
Julivert
Sal i pebre
Netejar els seitons traient l’espina, el cap i les vísceres. Rentar amb aigua freda vàries vegades i escórrer bé.
Col·locar els filets de seitons en un bol i cobrir de vinagre blanc. Reservar a la nevera un mínim de 30 minuts fins que la carn s’hagi tornat blanca.
Esbandir els filets vàries vegades en aigua freda i escórrer bé.
Posar els seitons en un bol net, afegir un polsim de sal i de pebre, cobrir amb oli d’oliva. Picar l’all i el julivert i afegir-los als seitons. Remenar per repartir bé l’amaniment.
Reservar a la nevera.
Memòries d'una cuinera: Tapes.
Una tapa de tota la vida, amb un vermut, unes olives i unes patates xips fan l'aperitiu ideal del diumenge.
mmmmmmm m'encanta aquesta tapeta
ResponEliminaUn fijo en mi cocina, caen como las pipas. Qué ricos!! Bss.
ResponEliminaA mi també m'encanten els seitons en vinagre, bé, es que agraden a tothom, oi? T'han quedat genial!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
Un clàssic de les tapes que sempre ve de gust...amb un bon vermut i no cal res més per gaudir de la vida! Petons
ResponEliminaTapa estrella... m'encanta!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Ahir vaig preparar-ne jo!!!!! Ens encanten.......
ResponEliminaPetons,
Olga
La meva mare els prepara...i estan tan requetebons....una de les millors tapes del món! Petons!
ResponEliminaal meu pare li encanten!!!! per cert, m'agrada molt el sifó de la foto ;) petonets i gràcies per participar al memòries
ResponElimina