divendres, 28 d’octubre del 2011

Magdalenes de carbassa i nous

Ingredients:

250 gr. de carbassa cuita
200 gr. de sucre
2 ous
80 gr. d’oli de gira-sol
150 gr. de farina
1 cullereta de canyella en pols
1/2 cullereta de gingebre en pols
2 cullerades de vainilla líquida
1 sobre de llevat Royal
1/2 cullereta de bicarbonat
1 pessic de sal
100 gr. de nous

Per la cobertura:
25 gr. de mantega pomada
125 gr. de formatge per untar
125 gr. de sucre glass
8 gr. de vainilla ensucrada
100 ml. de nata per muntar

Barrejar la carbassa amb el sucre. Afegir els ous, l’oli, la canyella, el gingebre, la sal i la vainilla i batre.
A part barrejar la farina, el llevat i el bicarbonat i tamisar.
Afegir la barreja de farina a la mescla de carbassa i batre fins obtenir una massa homogènia.
Posar les nous i mesclar de manera que quedin ben repartides.
Repartir la massa a les càpsules de magdalena i coure al forn a 180ºC durant 25 minuts. Treure del forn i deixar refredar completament.

Per la cobertura:
Batre la mantega amb el formatge. Mentre es bat, anar afegint el sucre glass a cullerades fins que quedi totalment integrat. Afegir la vainilla i seguir batent.
Muntar la nata i incorporar a la crema de formatge amb moviments suaus. Reservar a la nevera.

Quan les magdalenes siguin fredes decorar amb la cobertura i guardar a la nevera fins el moment de servir.

Film & Food: Pesadilla antes de Navidad.
Aquesta recepta és l'ofrena a la Mª Àngels de Visc a la cuina, que ha publicat pel repte un gelat de castanyes i xocolata que fa molt bona pinta. Mª Àngels, espero que t'agradin aquestes magdalenes.

25 comentaris:

  1. L'has ben encertada amb l'ofrena! M'encante les magdalenes, la carbassa i les espècies que hi has posat! La decoració també és terrorífica, moltes gràcies, m'han fet molt feliç!

    ResponElimina
  2. ajjajajajaja, el de la carona és molt maco!! petonets guapa

    ResponElimina
  3. Jack Skellington sobre una magdalena de calabaza!!! te ha quedado genial. La semana pasada hice bizcocho de calabaza para una tarta con crema de queso y estuve tentada de poner la masa en los moldes de las magdalenas en vez de en el de la tarta ... así a bocaditos ... me los como sin darme cuenta jaja.
    Felicidades por tu receta y lo bonito que te ha quedado el Sr. Skellington.
    Happy Halloween !!!!

    ResponElimina
  4. Precioses magdalenes: m'encanta com et surt el "swirl" del frosting (a mí se'm torça irremediablement...)

    Per mi la carbassa ha estat tota una sorpresa (positiva): no pensava que fos tan bon ingredient de reposteria!

    Petonets i enhorabona pel repte!

    ResponElimina
  5. Carme, te han quedado unas magdalenas geniales.
    Besos

    ResponElimina
  6. M'encanta la carbassa! Amb la cobertura deu quedar deuen quedar de vici total.
    Ara mateix en menjaria un parell per esmorzar ;)

    ResponElimina
  7. ¡Me encantaron! Se ven muy lindos y deliciosos tus Jack´s.

    ResponElimina
  8. Quina recepta més bona!!!ens l'apuntem, i a veure si la preparem per Halloween!!!

    Petons!!

    ResponElimina
  9. Aquestes magdalenes tenen molt bona pinta! I més amb nous i carabassa mmm! La careta del Jack és xulíssima!

    Petons!

    ResponElimina
  10. Mª Àngels, estic molt contenta que t'hagin agradat. Ha estat un plaer dedicar-te-les.

    Judith, es veu que el terror no és el meu fort...

    BlauKitchen, después de ver tus cupcakes veo que me voy a tener que esmerar mucho más la próxima vez.

    Helena, jo també m'estic emportant moltes sorpreses positives amb els ingredients com la pastanaga, el carbassó, el moniato... queda tot tan bo.

    Ana, Sole y Zarawitta, no he conseguido dar miedo, ¿verdad?

    Gemma, a mi aquesta cobertura m'encanta i sobretot amb aquests bescuits especiats.

    L&C, si la feu ja em direu què tal.

    Seelenschmerz, les nous li donaven un toc cruixent molt bo.

    Gràcies pels vostres comentaris, gracias por vuestros comentarios.
    Petons, besos

    ResponElimina
  11. Ostres, avui mateix he fet uns pastissets de carabassa i nous semblants. Els publicarem la setmana que ve. Què bones que semblen les teves magdalenes...

    ResponElimina
  12. Que bien te han quedado, yo lo intenté un día pero no me quedaron bien, probaré con tu receta.
    Un abrazo.

    ResponElimina
  13. Hace tiempo que me piden madalenas en casa, así que tal vez probemos estas. Me gusta la calavera, es divertida. Un besín.

    ResponElimina
  14. Hola Carmen, me alegro que te hayan gustado mis recetas, pero la verdad es que tus magdalenas son una pasada, tienen una pinta genial y me encanta la decoración, me da mucha envidia. Un beso muy fuerte.

    ResponElimina
  15. Huuyuyuiii que miedo da ese cupcake! Te ha quedado mortal!jajaja que gracioso y delicioso también.
    Besos

    ResponElimina
  16. Veo que hemos coincidido en nuestra elección del rostro de Jack Skellington para decorar nuestros cupcakes, pero yo lo hice con fondant, y los tuyos tienen un frosting que dice cómeme!!!!Me quedo por aquí y te sigo. Un besote

    ResponElimina
  17. Carme!! Blogger no me deja seguirte o no sé qué ocurre, que no me aparece la opción.Pero seguiré intentado!Bess

    ResponElimina
  18. Noia, mira que no sóc fan de les carbasses però estic veient unes postres boníssimes i alguna cosa hauré de fer per tastar-les.
    Petons.

    ResponElimina
  19. Molt bona recepta per repte, la careta t´ha surtit clavada...un petonet

    ResponElimina
  20. Me gusta mucho el frosting que has usado, tiene que combinar genial con las magdalezas de calabaza :)
    Besos

    ResponElimina
  21. M'encanta la cara que li has fet al top!!! genial el nostre prota de la peli!!
    Moltíssimes gràcies per participar!
    Un ptonàs!!

    ResponElimina
  22. Tienen una pinta estupenda, tienen que estar buenísimos.
    un petó, Ana

    http://lunadebarquillo.blogspot.com/

    ResponElimina
  23. Gràcies pels vostres comentaris, gracias por vuestros comentarios.
    Fins aviat, hasta pronto

    ResponElimina
  24. Feia estona que passetjava la llista de la compra amb els ingredients d'aquestes magdalenes, ahir per fi les vaig fer, en aquest cas sense la cobertura. M'han agradat tant que avui les torn a fer, potser en versió pastís, encara no ho he decidit. Una aferrada.

    ResponElimina