dissabte, 17 de maig del 2014

Pastís de formatge amb ganache de xocolata

Ingredients:

Per la base:
12 galetes digestive
60 gr. de mantega
1 cullerada sopera de sucre morè

Pel farcit:
500 gr. de formatge Philadelphia
20 cullerades soperes de sucre
6 ous
6 iogurts grecs naturals
6 cullerades soperes de Maizena
2 culleres de postres de vainilla en pasta

Per la ganache:
100 gr. de nata líquida
100 gr. de xocolata de cobertura

Per la base:
Triturar les galetes amb el sucre i la mantega. Disposar la barreja al fons d’un motlle desmuntable, prèviament untat amb mantega, pressionant amb una cullera per tal que quedi una capa plana.
Reservar a la nevera.

Pel farcit:
Posar tots els ingredients en un bol i triturar amb el turmix fins que quedi una mescla homogènia. Queda una barreja força líquida.

Abocar el farcit sobre la base de galeta.
Coure al forn a 180ºC durant 80 minuts. Baixar la temperatura del forn a 90ºC i coure 10 minuts més. Passat aquest temps, apagar el forn i deixar el pastís dins fins que es refredi totalment.
Un cop fred, reservar a la nevera un mínim de 6 hores o millor d’un dia per l’altre.

Per la ganache:
Trossejar la xocolata i disposar-la dins un bol. Escalfar la nata líquida, quan arrenqui el bull, abocar-la sobre la xocolata. Passats 2 minuts, barrejar fins obtenir una mescla totalment homogènia.

Un cop el pastís sigui ben fred abocar damunt la ganache de xocolata.


9 comentaris:

  1. Ha de ser molt bo amb la xocolata! Me'n menjaria un trosset ara mateix

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. Amb el toc de xocolata segur que es doblement bo !!
    Petons

    ResponElimina
  3. Uhmmm!!! Que bo!!! M encanta la idea de posar hi la ganache de xoco a sobre. Ho provaré...
    Petonets :-)

    ResponElimina
  4. Sembla deliciós, Carme! A mi m'agrada més sol o amb xocolata que amb el típic coulís, que trobo que mata el gust del formatge. Petons!

    ResponElimina
  5. Boníssim així amb la xocolata... n'agafaria un trosset ara mateix!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  6. uffff! Una pinta espectacular!! Ha de ser boníssim aquest pastís!

    ResponElimina
  7. Jo en vaig fer un cobert de ganaché recepta de l'Alma Obregonn i em va agradar molt...aquest teu fa moooolt bona pinta! A casa no duraria! Petons!

    ResponElimina
  8. M'encanten els pastissos de formatge.
    I si l'acabes amb una capa de xocolata...llavors ja és de vici total!

    ResponElimina