No hi ha altra paraula per descriure-ho: deliciós!!!
Us recomano que el feu, és molt senzill i el resultat és espectacular. Una textura densa però suau acompanya un gust intens de xocolata.
Segur que el repetiré un munt de vegades.
Ingredients:
200 gr. de xocolata
200 gr. de formatge Philadelphia
150 gr. de llet
1 fulla de gelatina
Fondre la xocolata al microones i deixar temperar.
Batre el formatge fins que tingui una consistència suau. Afegir la xocolata fosa i incorporar totalment.
Escalfar la llet i dissoldre-hi la gelatina prèviament hidratada. Afegir a la mescla de formatge i xocolata. Remenar fins aconseguir una crema homogènia.
Repartir la crema en 4 terrines i reservar a la nevera un mínim de dues hores.
S'ha de provar...philadelphia i xoco...això ha de ser bo per força! Petons!
ResponEliminaWow! Té una pinta boníssima!
ResponEliminaS'assembla a una cobertura de xocolata que faig amb xocolata i formatge crema, però això de la gelatina és molt bona idea! Ho haurem de provar, segur que queda genial! Un petó!
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
Uau! Sembla boníssim, sí! I tan fàcil de fer!! petonets
ResponElimina
ResponEliminaCarme; Crec que és una recepta facilota i la veritat, s'ha de fer, Ja t'ho explicaré,
Moltes gràcies Carme, per compartir aquestes receptes tant tentedores.
Salutacions Carme¡¡ :O)
Oohhh!! Quins gotets més bonics!!! I que bons!!
ResponEliminaSalut!
Olga