dilluns, 2 de juny del 2014

Cremós de xocolata i formatge


No hi ha altra paraula per descriure-ho: deliciós!!!
Us recomano que el feu, és molt senzill i el resultat és espectacular. Una textura densa però suau acompanya un gust intens de xocolata.
Segur que el repetiré un munt de vegades.


Ingredients:

200 gr. de xocolata
200 gr. de formatge Philadelphia
150 gr. de llet
1 fulla de gelatina

Fondre la xocolata al microones i deixar temperar.
Batre el formatge fins que tingui una consistència suau. Afegir la xocolata fosa i incorporar totalment.
Escalfar la llet i dissoldre-hi la gelatina prèviament hidratada. Afegir a la mescla de formatge i xocolata. Remenar fins aconseguir una crema homogènia.
Repartir la crema en 4 terrines i reservar a la nevera un mínim de dues hores.

(Recepta de The Sweetest Taste)

6 comentaris:

  1. S'ha de provar...philadelphia i xoco...això ha de ser bo per força! Petons!

    ResponElimina
  2. S'assembla a una cobertura de xocolata que faig amb xocolata i formatge crema, però això de la gelatina és molt bona idea! Ho haurem de provar, segur que queda genial! Un petó!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  3. Uau! Sembla boníssim, sí! I tan fàcil de fer!! petonets

    ResponElimina

  4. Carme; Crec que és una recepta facilota i la veritat, s'ha de fer, Ja t'ho explicaré,
    Moltes gràcies Carme, per compartir aquestes receptes tant tentedores.
    Salutacions Carme¡¡ :O)

    ResponElimina
  5. Oohhh!! Quins gotets més bonics!!! I que bons!!
    Salut!
    Olga

    ResponElimina