Ingredients:
2 làmines de pasta de full
1 pot de Nutella
1 ou
ametlles a daus
sucre blanc
Posar una làmina de pasta de full sobre paper de forn dins una plata. Cobrir amb Nutella deixant una vora d’un centímetre. Col·locar la segona làmina de pasta de full al damunt. Segellar les vores amb l’ajut d’una forquilla.
Batre l’ou i pintar tota la superfície. Escampar daus d’ametlla i empolsar amb sucre.
Coure al forn a 180ºC durant 30 minuts.
Deixar refredar sobre una reixa.
2 làmines de pasta de full
1 pot de Nutella
1 ou
ametlles a daus
sucre blanc
Posar una làmina de pasta de full sobre paper de forn dins una plata. Cobrir amb Nutella deixant una vora d’un centímetre. Col·locar la segona làmina de pasta de full al damunt. Segellar les vores amb l’ajut d’una forquilla.
Batre l’ou i pintar tota la superfície. Escampar daus d’ametlla i empolsar amb sucre.
Coure al forn a 180ºC durant 30 minuts.
Deixar refredar sobre una reixa.
(Recepta de La Cuina de Casa)
Carme, facil i bonissima
ResponEliminaBoníssim, Carme! I més senzill impossible. Ara, la Nutella marca Nutella, que si no no té el mateix gust! Un petonet
ResponEliminaQuina casualitat, dimecres vam tenir jornada de portes obertes a l'institut i vaig fer 10 coques d'aquestes pels pares dels nens de primària, je je je... queden boníssimes!
ResponEliminaÒstres, amb aquest farcit deuria tenir un èxit rotund! Jo també vaig fer coques amb els meus alumnes de 3r d'ESO la setmana passada i aquesta me l'apunto per al proper cop!
ResponEliminaPetonets!
Anna
mmm, ¡me encanta la nutella! y con el crocante de la masa debe de ser una muy rica combinación.
ResponEliminajuas !!!..això és de gordos gordos, eh?....bona feina !!!
ResponEliminaA casa ens agraden molt aquestes coques, amb cabell d'àngel, amb nutella. Són boníssimes.
ResponEliminaPetons.
He vist nutella i he entrat de cap! qué bona Carme, ha de ser una delicia. No saps com agraïria ara un trocet ;)
ResponEliminaPetons
Ummmmm, quin pecat, però me l'apunt!! Només mirar-la...mmm. Una abraçada.
ResponElimina