Ingredients:
Pel pa de pessic:
6 ous
200 gr. de farina
200 gr. de sucre
2 culleretes de vainilla ensucrada
Per la crema:
250 gr. de préssec
400 ml. d’aigua
150 gr. de sucre
2 ous
40 gr. de Maizena
5 gr. de gelatina en pols
2 culleretes de vainilla ensucrada
200 gr. de xocolata blanca
Crocant d’ametlla
Pel pa de pessic:
Separar els rovells de les clares. Batre els rovells amb la tercera part del sucre fins que doblin el volum. Muntar les clares amb la resta del sucre i afegir-les suaument als rovells. Afegir la farina tamisada i la vainilla i incorporar amb moviments suaus. Abocar dins un motlle untat amb mantega i coure-ho 35 minuts a 180º.
Per la crema:
Posar el préssec tallat petit, 300 ml. d’aigua i el sucre al foc. A partir que bulli, coure durant 10 minuts. Retirar del foc i triturar ben fi.
Hidratar la gelatina amb una cullerada d’aigua freda.
Dissoldre la Maizena en l’aigua restant. Batre els ous amb la vainilla, afegir-ho a la Maizena.
Barrejar la mescla d’ous i Maizena amb el préssec triturat.
Posar a escalfar sense deixar de remenar. Quan trenqui el bull, retirar del foc i dissoldre-hi la gelatina.
Tapar amb film transparent i deixar refredar.
Tallar el pa de pessic en quatre discs. Cobrir el primer disc amb 1/3 part de la crema de préssec. Repetir l’operació. Posar el darrer disc i guardar a la nevera.
Cobrir tot el pastís amb xocolata blanca fosa al bany Maria i decorar amb crocant d’ametlla.
La recepta del 15: Préssecs.
Una combinació fresca i dolça.
Carme, un pastís magnífic, tot un luxe!!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
que rico pastelito! tiene muy buena pinta! para acompañar con un cafecito amargo, que ya el chocolate blanco es bastante dulce :)
ResponEliminaSe'm fa la boca aiguaa! T'ha quedat fantàstic. Espero que me n'hagis guardat un trosset, encara que amb aquesta pinta dubto que n'hagi quedat cap! Haha! Petonets i gràcies per participar!
ResponEliminaUMMMMMMMMMMM. que ricura se ve, es tentador verle caer la crema....
ResponEliminaRico rico niña.
Quin pastís tan suau! I amb la crema de llimona ha de serr bo de veritat!
ResponEliminaPetons
Carmen, qué pastel más estupendo.
ResponEliminaTe ha quedado genial.
Besos
Esta tarta me está llamando a gritos. Qué buena presencia y me encanta la combinación de la fruta y la crema.
ResponEliminaUn abrazo
he estado leyendo la receta y me ha parecido buenisima, el resultado se ve estupendo , me tomo nota de la receta , besitos de COCINA CON CATALINA
ResponEliminaHola! he trobat el teu bloc per casualitat i amb el teu permís em quedo seguint-lo.
ResponEliminaUna bona combinació el prèssec amb la xocolataca blanca. Tal i com dius, es bona però té el punt refresca, així no "empalega" tant.
Un petó i et vaig llegint! :)
La verdad es que se ve muy rico, aunque el chocolate no sea lo mio :).
ResponEliminaBesos.
El pastís va tenir molt èxit, encara que no tothom li va trobar el gustet de préssec.
ResponEliminaGràcies pels vostres comentaris, gracias por vuestros comentarios.
Petons, besos