Ingredients:
200 ml. de suc de llimona
800 ml. d’aigua
4 cullerades de sucre
Rodanxes de llimona
Fulles de Marialluïsa
Glaçons
Esprémer les llimones. Barrejar el suc de la llimona amb l’aigua ben freda. Dissoldre-hi el sucre. Posar a la nevera.
Decorar amb rodanxes de llimona, fulles tendres de Marialluïsa i glaçons.
Servir molt fred.
Memòries d'una cuinera: Llimonada.
Tastar aquesta llimonada m'ha retornat als estius de quan era petita. Els passava a casa dels avis a Celrà. Recordo que ens feien fer la migdiada i nosaltres, els germans, jugàvem sobre el llit, intentant no fer gaire soroll per no despertar els avis. Només esperàvem el moment de poder-nos banyar a la piscina inflable del terrat...
bonisisisisima! :-) que bé senta una llimonadeta ben freda quan fa calor
ResponEliminaNunca he probado la limonada con hierbaluisa, tendré que hacerla.
ResponEliminaBicos!
mmmm el toc de Marialluïsa la fa encara més refrescant i digestiva!!! :)
ResponEliminaQue super refrescant que es veu!!!
ResponEliminaAra mateix me'n bebia un parell de gots d'una tirada!
M'encanta veure tantes receptes d'una mateixa proposta!
Què bona i que refrescant que és la llimonada!
ResponEliminaSempre m'apeteix un vaset per treure'm la set és perfecta.
Petons
Marialluisa??? segur que li dona un toc boníssim! petonets i moltíssimes gràcies per participar!
ResponEliminauna excelente bebida que la mayor parte consume en verano pero yo la tomo todo el año :)
ResponEliminaMe pido un vaso!!!!
ResponEliminaMe encanta la limonada y, aunque para todos sea una cosa muy de casa, para mi es todo un descubrimiento, me ha encantado tenerla a mano y pasar el calor.
ResponEliminaDeliciosa.
Besos!
Quins records tan macos! Una llimonada perfecte, fa molt de temps que no prenc marialluïsa, fa tan bona olor!
ResponEliminaI de les altres receptes: de primer la quiche, de postres el pastís i amb el cafè les magdalenes, clar que després hauria de fer dieta, ja,ja,ja.
Moltíssimes gràcies per participar al memòries!
Em va semblar que la Marialluïsa, amb el seu aroma una mica cítric, li donaria un toc encara més refrescant.
ResponEliminaGràcies pels vostres comentaris, gracias por vuestros comentarios.
Petons, besos