Ingredients:
3 mesures de got de iogurt de quinoa
1 ceba
1 albergínia
1 carbassó
2 pastanagues
2 culleres soperes de tomata sofregida
1 cullera sopera de salsa de soja
1 cullereta de cafè de curry
Aigua
Oli d'oliva, sal, pebre
Formatge Grana Padano ratllat
Posar la quinoa en un colador i rentar molt bé amb aigua corrent. Reservar.
Tallar la ceba a daus petits i daurar en l'oli d'oliva. Tallar l'albergínia, el carbassó i les pastanagues també a daus petits i afegir-los a la ceba. Daurar les hortalisses.
Afegir un polsim de sal i de pebre, la tomata sofregida, la salsa de soja i el curry. Remenar bé i afegir la quinoa. Cobrir amb aigua i coure durant 15 minuts. Si durant la cocció és necessari, afegir una mica més d'aigua de manera que no ens quedi massa sec.
Un cop cuit servir com a entrant o com acompanyament amb una mica de formatge ratllat al damunt.
Un plat sà i bonissim
ResponEliminaMolt bona opció. Felicitats!
ResponElimina