Marta, espero que te guste como me han quedado. En casa gustaron mucho y volaron en un plis-plas.
Galetes de Lacasitos
Ingredients:
275 gr. de farina
1/2 cullereta de bicarbonat
1 cullereta de llevat Royal
1/2 cullereta de sal
140 gr. de mantega
200 gr. de sucre
2 ous
1 cullereta de vainilla
Lacasitos
Barrejar la farina amb el bicarbonat, la sal i el llevat.
Batre el sucre amb la mantega a temperatura ambient fins que quedi una crema blanquinosa.
A la barreja de mantega afegir els ous i la vainilla, barrejant bé fins que quedi una mescla homogènia.
Incorporar la barreja de farina tamisada de mica en mica fins que quedi ben integrada.
Embolicar la pasta en un paper film transparent i reservar dues hores a la nevera.
Escalfar el forn prèviament a 180ºC.
Preparar la safata amb paper de forn.
Fer boles de massa i disposar-les damunt la safata amb força separació entre elles. Prémer les boles fins que quedi una forma de galeta més o menys rodona i no massa fina. Decorar cada galeta amb Lacasitos.
Coure al forn a 180ºC durant uns 15 minuts.
(Recepta de Rebuscando en la despensa)
Bastonets de canyella
Ingredients:
250 gr. de farina
125 gr. de mantega
60 gr. de sucre
2 rovells d’ou
1 cullereta de canyella en pols
Sucre i canyella per empolsar
En un bol barrejar la farina amb la mantega freda tallada a trossos petits. Barrejar fins que estigui ben integrat. Afegir el sucre, la canyella i els rovells d’ou i amassar fins que quedi una massa compacta.
Fer una bola, embolicar amb film transparent i deixar reposar a la nevera.
Amb trossos de massa fer els bastonets. Posar-los en la safata sobre paper de forn.
Coure al forn a 200ºC durant 15 minuts.
Un cop cuits, treure del forn i empolsar amb la barreja de sucre i canyella. Deixar refredar.
(Recepta de La sopa gansa)
que bien te han quedado yo he preparado las mismas , así que te voy a decir , estas galletas me encantan , besitos y felices fiestas
ResponEliminaAmb els lacasitos fan festa!
ResponEliminaBones festes,
Nani
Carme, m'encanten aquestes galetes amb lacasitos!! Estic pensant de posar-n'hi al cotilló! Però... una pregunta: no es desfà el colorant, al forn? Petonet
ResponEliminaDues propostes ben dolces iedals per a un berenar de diumenge... Els lacasitos queden una monada, són unes galetes divertides que segur que triomfen entre la canalla!
ResponEliminaUna alumna meva em va passar aquesta mateixa recepta de galetes amb lacasitos. Queden espectaculars i ideals per als més menuts!
ResponEliminaPetons!
Anna
Quines galletes!! Estic desitjant fer-les algun dia, em semblen tan divertides!
ResponEliminaUn blog genial em quedo una estoneta.
Et convido a visitar el meu:
http://cuinadunaaprenent.blogspot.com/
Salutacions
Que hacendosa!! Las dos recetas. Me alegra que os gustaran.
ResponEliminaEn casa tu receta tuvo mucho éxito, no duraron nada. Gracias.
quines galetes més maques!!! i més ben fetes. Segur que estaven boníssimes. Petonets reina
ResponEliminaBones festes a totes!!! Felices fiestas a todas!!!
ResponEliminaAmb els Lacasitos queden unes galetes molt vistoses i divertides.
Marina, a mi em va sorprendre com aguanten els Lacasitos al forn, cristal.litza una mica la vora però no es desfà.
Petons, besos