Ingredients:
115 gr. de mantega pomada
100 gr. de sucre
115 gr. de sucre moreno
2 ous
16 gr. de vainilla ensucrada
115 gr. d’ametlles en pols
210 gr. de farina
1 sobre de llevat Royal
1/2 cullereta de bicarbonat
175 gr. de perles de xocolata
85 gr. de nous
1 pessic de sal
Barrejar la mantega amb els dos sucres. Afegir els ous i la vainilla.
A part, barrejar la farina, l’ametlla, el llevat, el bicarbonat i la sal. Afegir a la barreja anterior fins aconseguir una mescla homogènia. Afegir les perles de xocolata i les nous trossejades.
Amb l’ajut de dues culleres, fer boles de massa i disposar-les a una plata sobre paper de forn. Deixar força separació entre elles.
Coure al forn a 180ºC durant 15 minuts fins que siguin daurades. Un cop cuites, deixar uns 5 minuts fora del forn però encara sobre la plata. Disposar sobre una reixa fins que es refredin totalment.
Us desitjo que passeu un bon Nadal i que l’any nou 2012 sigui ple de felicitat per tots.
(Recepta de La Cuina de Casa)
Unes galetes delicioses pel cafè de Nadal..
ResponEliminaBon Nadal i bones Festes!
q ricas! feliz navidad!
ResponEliminaCarme, un molt feliç 2012! Ah, i que continuis fent aquestes cosetes tan bones.
ResponElimina2012 petonets,
Nani
Amb nous i ametlles, bonissim!!!
ResponEliminaBon any nou!!
no he tingut mes remei que dedicarte una recepta al meu blog. Bon Nadal y Any Nou.
ResponEliminaAquest tipus de galetes a casa duren una tarda!!! copio la recepta i les faré.. i les de lacasitos anteriors també... Que bones!! petons,
ResponElimina