Ingredients:
1 base de pasta de full
800 ml. de llet
200 ml. de nata líquida
180 gr. de sucre
80 gr. de Maizena
20 gr. de midó de blat
3 ous
1 branca de canyella
pela de mitja llimona
16 gr. de vainilla ensucrada
70 gr. d’ametlles laminades
sucre glass
Estendre la pasta de full sobre paper de forn i punxar amb una forquilla deixant una vora d’1,5 cm al voltant. Coure al forn a 200ºC durant 10 minuts. Treure del forn i reservar.
Baixar la temperatura del forn a 180ºC.
Separar un got de llet. Posar la resta de la llet amb la nata, el sucre i la branca de canyella i la pela de llimona al foc.
Dissoldre la Maizena i el midó en la llet freda reservada, afegir els ous i la vainilla i barrejar bé.
Quan la llet amb la nata arrenqui el bull, colar-la i incorporar a la barreja de Maizena i ous. Tornar a posar al foc sense deixar de remenar fins que espesseixi.
Abocar la crema sobre la base de pasta de full i decorar amb les ametlles laminades.
Coure al forn a 180ºC durant 45 minuts.
Deixar refredar i empolsar amb el sucre glass.
M'encanta la pasta de full, precisament acabo de posar una recepta però amb xocolata enlloc de crema. Queda boníssima, oi? ;)
ResponEliminaSembla tan deliciosa aquesta coca...! Que em sembla que no la podré fer a casa... perquè me l'acabaria tota! T'ha quedat fantàstica. Petonet
ResponEliminaNo fa pas gaire que he sopat... I al veure la coca..no paro de salivar!!!
ResponEliminaEm recorda la imatge dels tortells de diumenge!
En prenc nota!
Un petonet
Un clàssic deliciós!!! De les meves postres preferides. :)
ResponEliminaPetons!
uix! que encara no era seguidora del teu bloc! ara ja ho sóc! FET!
ResponEliminaA casa pasta de full i crema tenen l'èxit assegurat, ens encanta. Jo mateixa miro la foto i em posaria a fer-ne una altra d'aquestes coques... tan senzilla i tan bona.
ResponEliminaPetons i fins aviat
M'entusiasma la pasta de fulls, i aquest pastís sé cert que és deliciós...
ResponElimina