divendres, 29 de juliol del 2011

Gaspatxo de cireres

El gaspatxo no és dels meus plats predilectes. Així doncs, porto forces dies investigant quin tipus de gaspatxo em podria agradar per afegir-me al Memòries d’una cuinera. Al final m’he decidit pel gaspatxo de cireres que la Gemma té a La cuina de casa. M’ha agradat molt, però suposo que és perquè no porta els típics ingredients.

Ingredients:

600 gr. de cireres
50 gr. de sucre
el suc de dues llimones
100 gr. d’oli d’oliva verge extra
4 tomàquets

Netejar les cireres i treure’n el pinyol. Afegir el sucre, el suc de llimona i l’oli i triturar-ho tot.
Colar i reservar a la nevera.
Al moment de servir, decorar amb bocins de cirera i les llavors dels tomàquets.

Memòries d'una cuinera: Gaspatxo o salmorejo.
Segur que en el recull de receptes en trobaré molts més que em puguin agradar.



4 comentaris:

  1. jijiji! tu ets una de les que haurem de fer un monument!!!! ;) has fet una recepta boníssima, i això que no t'agradava. Moltes gràcies per participar. Petonets

    ResponElimina
  2. muy original! tendré que probar este gazpacho. soy nueva en este mundo y sólo he probado el tradicional y el de remolacha.

    ResponElimina
  3. Judith, hauré de seguir tastant altres gaspatxos. Ja tinc ganes de veure el recull de receptes...
    Sole, yo no soy muy de gazpachos... pero este me ha gustado. Ya me contarás si lo pruebas.
    Petons, besos

    ResponElimina
  4. Hola buenas, soy juanjo y me gustaría contactar contigo para realizarte una propuesta.
    Esperando tu respuesta dejo un cordial saludo.

    Juanjo
    carritus.wordpress.com
    juanjoortizllares@gmail.com

    ResponElimina