Ingredients:
250 gr. de farina especial bescuits
250 gr. de sucre
60 gr. d’oli de gira-sol
4 ous
200 ml. de nata per cuinar
100 gr. de xocolata de cobertura
100 gr. de nous
Per decorar:
200 gr. de xocolata de cobertura
Nous
Batre els ous amb el sucre fins obtenir una mescla escumosa. Afegir l’oli i seguir batent. Incorporar la farina tamisada.
Fondre la xocolata amb la nata al microones (2 minuts a 420 wats). Remenar suaument fins que quedi una crema homogènia. Afegir la crema de xocolata a la massa i barrejar fins que quedi totalment incorporada.
Posar-hi les nous picades a trossos no gaire petits i barrejar bé.
Untar un motlle amb mantega i empolsar amb cacau en pols. Abocar-hi la barreja i coure al forn a 180ºC durant 45 minuts.
Un cop fred, decorar amb la xocolata fosa al bany Maria i els bocins de nous.
Avui és el meu aniversari i per celebrar-ho amb els companys he portat aquesta coca a la feina. A tots els ha agradat molt.
ResponEliminawow! que coca más rica! con chocolate! :)
ResponEliminamoltíssssssssssimes felicitat guapa!!!!! has portat un gran pastís per una gran ocasió!!!! que acabis de passar un bon dia!!!! molts petonets
ResponEliminaHa de ser boníssim per esmorzar i agafar energies per tot el dia!
ResponEliminaGràcies!!! ;-)
ResponEliminaM'encanta el dia del meu aniversari, és un dia en que tot ho veig de color rosa... excepte la xocolata.
Petons, besos