Ingredients:
560 ml. de nata líquida
50 gr. de cacau en pols
200 gr. de sucre
Un polsim de sal
170 gr. de xocolata de cobertura
250 ml. de llet
2 culleres soperes de vainilla líquida
100 gr. de xocolata belga 70%
Barrejar la nata, el cacau en pols, el sucre i el polsim de sal. Escalfar la barreja, remenant constantment amb unes barnilles fins que bulli. Retirar del foc i afegir-hi la xocolata de cobertura, prèviament picada, fins que es fongui del tot. Afegir la llet i la vainilla. Batre fins que quedi ben homogeni.
Deixar refredar a temperatura ambient i després posar a la nevera 4 hores fins que sigui ben fred.
Posar la barreja en un recipient d’acer inoxidable i deixar al congelador. Passada una hora retirar del congelador, afegir la xocolata belga ratllada i remenar la mescla. Tornar a guardar al congelador. Cada hora retirar del congelador i remenar. Repetir aquesta operació 3 ó 4 vegades fins que tingui una textura cremosa.
La recepta del 15: Gelats i sorbets.
Pels amants de la xocolata (encara que la foto no li fa justícia).
(Recepta de El rincón de Bea)
uy, uy, uy... que buena pinta que tiene, está muy cremoso como a mí me gusta, como si fuera una mousse. lovely!
ResponEliminaMare meva Carme, t'ha quedat tremendo!! Quina pinta... ben negre, com a mi m'agrada!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
mmmmm quina pinta!!!!al final els clàssics, si es fan amb una bona matèria prima, sempre triomfen!!!!!!
ResponEliminaSole, y eso que lo hice a mano, ya estoy pensando comprarme una heladera.
ResponEliminaSandra, per xocoadictes total...
Carmen, tens raó, els clàssics no fallen mai.
Hasta pronto, fins aviat!!!