Ingredients:
125 ml. de llet
75 gr. de farina
60 gr. de mantega
3 ous
sal, anís, sucre, oli
Posar a bullir la llet i la mantega amb un pessic de sal. Quan la llet bulli i la mantega sigui fosa, incorporar d’un sol cop tota la farina tamisada. Coure sense parar de remenar fins que la massa es separi de les parets del cassó. Retirar del foc i anar afegint els ous d’un en un fins que la massa sigui ben homogènia. Fregir petites boles de la massa en oli. Quan els bunyols es treuen de l’oli, ruixar-los amb anís i ensucrar-los.
Es poden farcir de crema, nata o trufa.
125 ml. de llet
75 gr. de farina
60 gr. de mantega
3 ous
sal, anís, sucre, oli
Posar a bullir la llet i la mantega amb un pessic de sal. Quan la llet bulli i la mantega sigui fosa, incorporar d’un sol cop tota la farina tamisada. Coure sense parar de remenar fins que la massa es separi de les parets del cassó. Retirar del foc i anar afegint els ous d’un en un fins que la massa sigui ben homogènia. Fregir petites boles de la massa en oli. Quan els bunyols es treuen de l’oli, ruixar-los amb anís i ensucrar-los.
Es poden farcir de crema, nata o trufa.
(Recepta de La Cuina de Casa)
Carme, els bunyols de vent farcits de crema és com més m'agraden!! :) I veig que tu els has beeen farcit! mmmm! :)
ResponEliminaPetons!
De tots els bunyols que he provat, els meus preferits són els de vent. I de tots els farcits possibles, els de crema són els que m'agraden més :)
ResponEliminaSensacional!
uy, que ricos! por acá los rellenamos con dulce de leche! :)
ResponEliminaMercè, buscant receptes de bunyols els vaig veure a La Cuina de Casa, i no em vaig poder resistir... uhm... què bons!!!
ResponEliminaGemma, gràcies a la teva recepta!!! queden boníssims!!!
Sole, tienen que estar muy ricos, me apunto la idea.
Petons, besos!
Hola Cerme, guapa tu
ResponEliminaquina bona pinta que tenen quasi et venen ganes de mossegar la pantalla, je,je ...que bons
mils petonets Susanna
Gràcies Susanna i fins aviat!!!
ResponElimina