diumenge, 13 de març del 2011

Bombons

Ingredients:

100 gr. de xocolata fondant amb llet
35 gr. de llard
20 avellanes senceres
crocant d’ametlla

Fondre al bany Maria la xocolata.
Retirar del foc i afegir el llard. No deixar de remenar fins que quedi totalment incorporat.
Posar una capa de xocolata dins el motlle, introduir una avellana sencera i cobrir amb més xocolata. Decorar amb el crocant d’ametlla.

(Recepta de Kinycookies)

3 comentaris:

  1. Nyam, nyam! molt bons aquests bombonets!! I quines ganes de veure la teva crema catalana!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  2. Han de ser de vici total!
    I els blancs amb el cor al mig queden molt bonics :)

    ResponElimina
  3. Sandra, la xocolata queda cremosa i contrasta bé amb el cruixent del crocant. Amb la crema catalana no m'hi he lluit gaire :-(
    Gemma, a mi també m'agraden ;-) Vaig estar contenta que la xocolata blanca em quedés bé, normalment em queda sorrenca.
    Gràcies i fins aviat!!!

    ResponElimina