100 gr. de xocolata fondant amb llet
35 gr. de llard
20 avellanes senceres
crocant d’ametlla
Fondre al bany Maria la xocolata.
Retirar del foc i afegir el llard. No deixar de remenar fins que quedi totalment incorporat.
Posar una capa de xocolata dins el motlle, introduir una avellana sencera i cobrir amb més xocolata. Decorar amb el crocant d’ametlla.
(Recepta de Kinycookies)
Nyam, nyam! molt bons aquests bombonets!! I quines ganes de veure la teva crema catalana!
ResponEliminaPetons
Sandra
Han de ser de vici total!
ResponEliminaI els blancs amb el cor al mig queden molt bonics :)
Sandra, la xocolata queda cremosa i contrasta bé amb el cruixent del crocant. Amb la crema catalana no m'hi he lluit gaire :-(
ResponEliminaGemma, a mi també m'agraden ;-) Vaig estar contenta que la xocolata blanca em quedés bé, normalment em queda sorrenca.
Gràcies i fins aviat!!!