Ingredients:
125 gr. de mantega pomada
225 gr. de sucre
2 ous
125 ml. de llet
270 gr. de farina
2 culleretes de llevat Royal
2 sobres de vainilla ensucrada
Per la cobertura:
185 gr. de sucre glass
125 gr. de mantega pomada
1 beina de vainilla
Batre la mantega amb el sucre i la vainilla fins que quedi una mescla escumosa. Afegir els ous d’un en un incorporant bé cada vegada.
Afegir a la massa la farina i el llevat tamisats en tres vegades alternat amb la llet, però acabant amb farina.
Batre uns 2 minuts fins a obtenir una textura de crema esponjosa.
Posar la massa en 18 càpsules de paper i omplir-les 2/3 parts aproximadament.
Coure al forn a 160ºC amb ventilador durant uns 25 minuts. Un cop cuits treure del forn i deixar reposar uns 5 minuts. Després deixar refredar completament sobre una reixa.
Per la cobertura:
Barrejar la meitat de la mantega amb la meitat del sucre glass amb una cullera de fusta. Un cop s’hagin incorporat afegir les granes de l’interior de la beina de vainilla i la resta de mantega i sucre glass. Seguir remenant fins que quedi totalment integrat.
Cobrir els cupcakes amb la cobertura i decorar.
125 gr. de mantega pomada
225 gr. de sucre
2 ous
125 ml. de llet
270 gr. de farina
2 culleretes de llevat Royal
2 sobres de vainilla ensucrada
Per la cobertura:
185 gr. de sucre glass
125 gr. de mantega pomada
1 beina de vainilla
Batre la mantega amb el sucre i la vainilla fins que quedi una mescla escumosa. Afegir els ous d’un en un incorporant bé cada vegada.
Afegir a la massa la farina i el llevat tamisats en tres vegades alternat amb la llet, però acabant amb farina.
Batre uns 2 minuts fins a obtenir una textura de crema esponjosa.
Posar la massa en 18 càpsules de paper i omplir-les 2/3 parts aproximadament.
Coure al forn a 160ºC amb ventilador durant uns 25 minuts. Un cop cuits treure del forn i deixar reposar uns 5 minuts. Després deixar refredar completament sobre una reixa.
Per la cobertura:
Barrejar la meitat de la mantega amb la meitat del sucre glass amb una cullera de fusta. Un cop s’hagin incorporat afegir les granes de l’interior de la beina de vainilla i la resta de mantega i sucre glass. Seguir remenant fins que quedi totalment integrat.
Cobrir els cupcakes amb la cobertura i decorar.
Què us sembla aquest stand? me l'ha fet l'Àlex.
Hola Carme, Un stand molt bonic per lluir uns cupcakes bonissima
ResponEliminammm, muy ricos para acompañar con un mate en estas tardecitas frías :)
ResponEliminaEl cupcakes deliciosos .....i el stand una cucada .haurem de felicitar també a l'Alex.
ResponEliminaPetons
De vainilla? M'hi apunto!! I mira que no sóc massa de cupcakes, però realment es veuen boníssims!
ResponEliminaPetonets
Sandra
M'encanten els cupcakes! I el stand queda molt i molt bé, encara els fa més "apetitosos"!
ResponEliminaMarta
Hey! què rebonic el stand!!! I els cupcakes mòlt bones y apetitoses!
ResponEliminaUn clàssic deliciós!!! Qui es pot resitir a un cupcake de vainilla???
ResponEliminaPtns
Nos encantan los cupcakes y estos de vainilla tienen muy buena pinta.
ResponEliminaSaludos gatunos...
El cupcake t'ha quedat molt mono però tela amb l'Àlex, ja el pots felicitar de part meva, és una passada!
ResponEliminaMmmm quina pinta què fan aquests cupcakes!!! i lo millor de tot és que es veuen ben naturals, sense colorants ni aditius!!
ResponEliminaPetonets!
Moltes felicitats!!!
ResponEliminaT'he atorgat un premi Liebster!!!!!
Continua així!!!!!!
Petons!!
Olga