dimecres, 13 de juny de 2012

Quiche de carbassó

Ingredients:

1 làmina de pasta de full
2 carbassons
1 ceba
3 ous
200 ml. de crema llet
Formatge ratllat
Oli d’oliva, Sal, Pebre, Nou moscada

Tallar el carbassó i la ceba a daus i daurar a foc mig en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva.
Batre els ous amb la crema de llet, un pols de sal, un pols de pebre i una mica de nou moscada ratllada. Incorporar el carbassó i la ceba cuits. Barrejar bé.
Folrar un motlle amb la pasta de full i abocar-hi la mescla anterior. Cobrir amb formatge ratllat.
Coure al forn a 200ºC durant 45 minuts aproximadament.


HEMC#57: Carbassó, anfitriona Ana de Cocina a tiempo parcial.
Les quiche són unes de les receptes més versàtils, les podem improvisar amb els ingredients de que disposem a la nevera i sempre queden bé.


8 comentaris:

  1. con una buena ensalada de hojas verdes es un almuerzo ideal

    ResponSuprimeix
  2. amb pasta de full aquesta queche t'ha quedat bonissima

    ResponSuprimeix
  3. com m'agradaria Carme tenir aquesta quiche per sopar!!!!! boníssima. petonets

    ResponSuprimeix
  4. Sempre queden bé i a mi sempre em van bé, m'agraden moltíssim.
    Petons.

    ResponSuprimeix
  5. M'encanten les quiches i els pastissos salats. Aquesta de carbassó ha de quedar ben gustosa.

    ResponSuprimeix
  6. És una gran sortida si no volem caure contínuament en les pizzes. Té molt bona pinta :)

    ResponSuprimeix
  7. Que bones són les quiches, no n'he provat de carbassó. Ha de ser molt amorosa!! boníssima de ben segur!!!
    Petonets

    ResponSuprimeix
  8. ¡¡Esta quiche tiene una pinta fenomenal!!!

    Moltes gràcies por participar en el HEMC :D

    ¡Un beso!

    ResponSuprimeix