Ingredients:
1 làmina de pasta de full
2 carbassons
1 ceba
3 ous
200 ml. de crema llet
Formatge ratllat
Oli d’oliva, Sal, Pebre, Nou moscada
Tallar el carbassó i la ceba a daus i daurar a foc mig en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva.
Batre els ous amb la crema de llet, un pols de sal, un pols de pebre i una mica de nou moscada ratllada. Incorporar el carbassó i la ceba cuits. Barrejar bé.
Folrar un motlle amb la pasta de full i abocar-hi la mescla anterior. Cobrir amb formatge ratllat.
Coure al forn a 200ºC durant 45 minuts aproximadament.
HEMC#57: Carbassó, anfitriona Ana de Cocina a tiempo parcial.
Les quiche són unes de les receptes més versàtils, les podem improvisar amb els ingredients de que disposem a la nevera i sempre queden bé.
con una buena ensalada de hojas verdes es un almuerzo ideal
ResponEliminaamb pasta de full aquesta queche t'ha quedat bonissima
ResponEliminacom m'agradaria Carme tenir aquesta quiche per sopar!!!!! boníssima. petonets
ResponEliminaSempre queden bé i a mi sempre em van bé, m'agraden moltíssim.
ResponEliminaPetons.
M'encanten les quiches i els pastissos salats. Aquesta de carbassó ha de quedar ben gustosa.
ResponEliminaÉs una gran sortida si no volem caure contínuament en les pizzes. Té molt bona pinta :)
ResponEliminaQue bones són les quiches, no n'he provat de carbassó. Ha de ser molt amorosa!! boníssima de ben segur!!!
ResponEliminaPetonets
¡¡Esta quiche tiene una pinta fenomenal!!!
ResponEliminaMoltes gràcies por participar en el HEMC :D
¡Un beso!