diumenge, 6 d’octubre del 2013
Cupcakes de vainilla amb crema de formatge
Divendres el meu nebot Sangi va fer 5 anys. Ahir va celebrar una festa al parc amb els seus amics i amigues.
Jo vaig ajudar la meva germana Pili amb els preparatius. Vam muntar una taula al parc on sempre juga en Sangi, guarnida amb unes estovalles i uns plats amb un disseny de dinosaures molt colorits. Vam penjar unes banderoles amb el número 5 i ho vam decorar amb globus de color taronja i algun de color lila.
Per berenar vam preparar entrepans de Nocilla i entrepans de pit de gall d’indi amb formatge, patates xips, galetes Dinosaurus, pastes de full salades de salsitxa de pollastre i gall d’indi amb sèsam i també de gall d’indi i formatge Gouda amb llavors de rosella i llavors de xia, mini brownies coberts de xocolata amb llet, cupcakes de vainilla amb crema de formatge decorats amb uns bombons amb forma de dinosaure i per bufar l’espelma un pastís de pastanaga. Per beure vam portar aigua, sucs, refrescos i batuts de cacau.
Vam passar una tarda molt maca, però una mica preocupats pel temps. Al final només van començar a caure quatre gotes quan ja ho recollíem tot. Quina sort!
En Sangi va estar molt content de poder jugar amb els seus amics i també amb el munt de regals que va rebre.
Felicitats Sangi !!!
Ingredients:
80 gr. de mantega pomada
110 gr. de sucre
1 sobre de vainilla ensucrada
1 ou
135 gr. de farina
1 cullereta de llevat Royal
80 ml. de llet
Per la crema de formatge:
125 gr. de formatge Philadelphia
125 gr. de sucre llustre
25 gr. de mantega
1 cullereta de pasta de vainilla
150 ml. de nata per muntar
Batre amb les barnilles elèctriques la mantega amb el sucre i la vainilla ensucrada fins que quedi una mescla esponjosa. Afegir l’ou i seguir batent fins que quedi totalment integrat i la massa quedi suau.
Incorporar la meitat de la farina i el llevat tamisats. Batre just fins que quedi integrat. Afegir la llet i batre fins que quedi una mescla homogènia. Incorporar la resta de farina i batre just fins que quedi integrat.
Repartir la massa en 12 càpsules de paper i coure al forn a 180ºC durant 22 minuts.
Deixar refredar sobre una reixa.
Per la crema de formatge:
Muntar la nata i reservar a la nevera.
Batre el formatge i la mantega a temperatura ambient. Afegir la pasta de vainilla i seguir batent. Mentre es bat anar afegint el sucre llustre a cullerades.
Quan la mescla sigui homogènia, incorporar la nata muntada amb suavitat amb l’ajut d’una llengua pastissera.
Quan els cupcakes siguin freds, decorar amb la crema de formatge.
Reservar a la nevera.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
T'han quedat molt bonics Carme i segur que eren boníssims!!
ResponEliminaSalutacions
Molt xulos, i el paper no t'ha perdut gens el color!
ResponEliminammmm! Quina bona pinta que tenen, i això que a mi no m'agrada gaire el formatge ;-) Segur que estaven boníssimes. I els mini brownies també! N'hauré de consultar la recepta.
ResponEliminaPtons
deliciosas, besos
ResponEliminafelicitats al teu nebot!!! la crema de formatge és la millor!!! :) petonets
ResponEliminaQuins colors més bonics!!! Segur que van agradar molt!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Llegir la teva entrada m'ha portat records de les festes de quan era petita! Els cupcakes maquíssims i segur que molt bons!
ResponEliminaPetons
Quina festa més bonica i entranyable!! segur que els hi va agrada molt!
ResponEliminaMoltes felicitats per en Sangi!!! Deunidó quina festassa!!! I al parc, molt bona idea!!!
ResponEliminaPetonets
Quina festassa!!! Segur que vàreu gaudir molt!!
ResponEliminaFelicitats al Sangi i pels magnífics cupcakes.
PTNTS
Dolça