Demà es casaran la meva cosina Eva i en Ramon. Aquestes són les galetes que els hi vam regalar. Són senzilles en comparació amb les galetes decorades que es poden trobar en altres blogs molt més sofisticats, però estan fetes amb tot el meu carinyo.
Eva i Ramon us desitjo tota la felicitat del món.
Eva i Ramon us desitjo tota la felicitat del món.
Ingredients:
250 gr. de mantega pomada
250 gr. de sucre glass
1 ou
650 gr. de farina
16 gr. de vainilla ensucrada
1 rajolí de llet
200 gr. de xocolata negra
200 gr. de xocolata blanca
Batre la mantega fins que tingui una textura suau. Incorporar el sucre glass a cullerades fins que quedi totalment integrat. Afegir l’ou lleugerament batut de mica en mica. Incorporar la farina i la vainilla tamisades a cullerades. Quan la massa es comenci a engrunar afegir el rajolí de llet per tornar a lligar la massa.
Dividir la massa en quatre parts, estirar sobre paper vegetal i reservar a la nevera durant un mínim de tres hores.
Passat aquest temps tallar les galetes i coure al forn a 180ºC durant uns 13 minuts. La primera fornada trigarà uns minuts més.
Quan les galetes siguin lleugerament daurades treure del forn i deixar refredar sobre una reixa.
Fondre les xocolates al bany Maria i decorar les galetes un cop siguin ben fredes.
250 gr. de mantega pomada
250 gr. de sucre glass
1 ou
650 gr. de farina
16 gr. de vainilla ensucrada
1 rajolí de llet
200 gr. de xocolata negra
200 gr. de xocolata blanca
Batre la mantega fins que tingui una textura suau. Incorporar el sucre glass a cullerades fins que quedi totalment integrat. Afegir l’ou lleugerament batut de mica en mica. Incorporar la farina i la vainilla tamisades a cullerades. Quan la massa es comenci a engrunar afegir el rajolí de llet per tornar a lligar la massa.
Dividir la massa en quatre parts, estirar sobre paper vegetal i reservar a la nevera durant un mínim de tres hores.
Passat aquest temps tallar les galetes i coure al forn a 180ºC durant uns 13 minuts. La primera fornada trigarà uns minuts més.
Quan les galetes siguin lleugerament daurades treure del forn i deixar refredar sobre una reixa.
Fondre les xocolates al bany Maria i decorar les galetes un cop siguin ben fredes.
FELICITATS als teus cosins, i a tu, aquestes galetes son una "monada"
ResponEliminaDoncs no seran tan sofisticades, però estan fetes amb molt d'amor, sense conservants ni colorants...jo no ho canviaria per res del món!!!
ResponEliminaPetonets!
Moníssimes i originals!!! Segur que els va encantar el regal.
ResponEliminaPtns
muy originales! felicidades a Eva y Ramón!
ResponEliminaT'han quedat perfectes!!
ResponEliminaI fetes a casa mil vegades millor que comprades ;)
Són perfectes! sencilles, però boníssimes sens dubte. I de segur que els hi ha fet moltíssima il.lusió.
ResponEliminaPetons
Felicidades a tus primos! deliciosas y muy bonitas tus galletas!
ResponEliminaBESITOs
M'encanten aquestes galletes, que bé que han quedat, tan senzilles i tan visuals a la vegada. Enhorabona a la parelleta.
ResponEliminaTot un detallàs i a més estaven boníssimes!!!Moltes gràcies!
ResponElimina