Ingredients:
Per la crema:
75 gr. de torró de Xixona
1 cullerada rasa de sucre
2 ous
250 gr. de Mascarpone
6 melindros
Per l’almívar:
50 gr. de sucre
200 ml. d’aigua
1 rajolí de moscatell
Fer un almívar lleuger amb aigua, sucre i un rajolí de moscatell. Reservar.
Muntar els rovells d’ou amb el sucre fins que doblin el volum. Afegir el Mascarpone, el torró ratllat i barrejar bé. Muntar les clares a punt de neu i incorporar-les suaument a la mescla anterior.
Remullar els melindros amb l’almívar reservat i col·locar-los al fons de les copes.
Repartir la crema sobre els melindros i deixar a la nevera fins el moment de servir.
(Recepta de La Cuina de Casa)
¡qué rico postre! Me gusta mucho la presentación en copas individuales, saliendo del típico postre en bandeja colecitiva, jeje. Lo hace mucho más delicadado la forma en que lo presentaste. Me gusta.
ResponElimina