Ingredients:
250 gr. de mantega pomada
250 gr. de sucre glass
1 ou
650 gr. de farina
1 rajolí de llet
Batre la mantega fins que tingui una textura suau. Incorporar el sucre glass a cullerades fins que quedi totalment integrat. Afegir l’ou lleugerament batut de mica en mica. Incorporar la farina tamisada a cullerades. Quan la massa es comenci a engrunar afegir el rajolí de llet per tornar a lligar la massa.
Dividir la massa en quatre parts, estirar sobre paper vegetal i reservar a la nevera durant un mínim de tres hores.
Passat aquest temps tallar les galetes i coure al forn a 180ºC durant uns 13 minuts.
(Recepta de El rincón de Bea)
Quina monada! Amb la forma de bolets queden molt divertides. I cobertes de xocolata i fruits secs, encara han de ser més bones. Per berenar o esmorzar amb el cafè amb llet han de ser delicioses.
ResponEliminaQuins bolets més divertits!
ResponEliminaAquestes les he de provar...
Les vaig portar a la feina i van tenir molt èxit... :-)
ResponElimina