divendres, 7 de gener del 2011

Galetes de mantega

Ingredients:

250 gr. de mantega pomada
250 gr. de sucre glass
1 ou
650 gr. de farina
1 rajolí de llet

Batre la mantega fins que tingui una textura suau. Incorporar el sucre glass a cullerades fins que quedi totalment integrat. Afegir l’ou lleugerament batut de mica en mica. Incorporar la farina tamisada a cullerades. Quan la massa es comenci a engrunar afegir el rajolí de llet per tornar a lligar la massa.
Dividir la massa en quatre parts, estirar sobre paper vegetal i reservar a la nevera durant un mínim de tres hores.
Passat aquest temps tallar les galetes i coure al forn a 180ºC durant uns 13 minuts.


(Recepta de El rincón de Bea)

3 comentaris:

  1. Quina monada! Amb la forma de bolets queden molt divertides. I cobertes de xocolata i fruits secs, encara han de ser més bones. Per berenar o esmorzar amb el cafè amb llet han de ser delicioses.

    ResponElimina
  2. Quins bolets més divertits!
    Aquestes les he de provar...

    ResponElimina
  3. Les vaig portar a la feina i van tenir molt èxit... :-)

    ResponElimina