Amb aquesta recepta participo al concurs ¡Aprovéchame! de ¡Sano y de rechupete!, dedicat a la cuina d'aprofitament. En el meu cas he donat un altre ús als torrons de la panera de Nadal.
Ingredients:
1 l. de nata per muntar
6 rovells d’ou
300 gr. de sucre
300 gr. de torró d’Alacant
200 gr. de torró de Xixona
200 gr. de cobertura de xocolata negra
30 gr. de mantega
Blanquejar els rovells d’ou amb la meitat del sucre.
Muntar la nata amb l’altra meitat del sucre. Afegir-hi la barreja dels rovells i remenar fins que quedi homogeni. Incorporar els dos tipus de torró ben esmicolats i barrejar bé.
Posar la mescla en un motlle de silicona i deixar al congelador durant 24 hores.
Fondre la xocolata i la mantega al bany Maria.
Desemmotllar el bescuit i cobrir amb la xocolata fosa.
(Recepta de Cuines)
Quina bona pinta! La cuina d'aprofitament va genial després de les festes... Una idea excel·lent i un bloc més per seguir!
ResponEliminaUna abraçada!
Quina pinta mes bona, Carme!. Me ha encantado... Yo nunca he hecho helados en casa y no será porque no me gusten, que nos chiflan en casa. Me ha gustado esta receta con dos clases de turrón. Riquísimo ese biscuit!.
ResponEliminaCarmen, unbesote y gracias por participar
Quina bona idea combinar els dos torrons, jo sempre ho faig amb el de xoxona i prou... així trobes trossets cruixents del torró d'alacant ;)
ResponEliminaM'ho apunto pel proper cop ;)
Marina, gràcies pel teu comentari. Com pot ser que m'agradin tant les receptes amb torró i que sempre em sobrin torrons per fer-les...
ResponEliminaLaura, gracias por la visita. Es el primer helado que he hecho y ha quedado muy bien. Anímate a hacerlo.
Gemma, la idea no és meva (je, je...) el toc cruixent li va molt bé.
Fins aviat
Carme, molt bona idea aprofitar els torrons que sobren. I a més, en aquest cas combinant-los.
ResponEliminaSort al concurs!
Fins aviat!
excelente idea para aprovechar lo que queda de las fiestas... :)
ResponEliminaNo conocia tu blog, y hoy lo he descubierto por primera vez,... y me encanta..asi que te seguire de cerca... un saludo desde www.lasguisanderas.com
ResponEliminame gusto esta receta, me sobro turron asi que la preparo esta noche, besos desde argentina
ResponEliminaHola que buena idea!! me ha gustado muchísimo, suerte en el concurso!! Primera visita a tu blog y me ha gustado muchísimo, me ha costado encontrar como hacerse tu seguidora pero el que quiere azul celeste!! en fin que ya soy una más de tus felices seguidoras!! Y bueno no me quiero despedir sin antes invitarte a visitar mi blog, Tu E Chef, que aunque aún no ha cumplido tres meses está muy lleno de cariño y de ilusión, pásate un momento que yo pondré un merengado de frutas que he preparado, y unos refrescos, de finas hierbas que combinan estupendamente!!
ResponEliminaUn Beso muy gordo!!
Pili
Tu E Chef
http://tuechef.blogspot.com
Hola Carme, guapa tu
ResponEliminam´encanta aquesta recepta , jo en faig un que no es ben igual, em el teu permís anota la recepta i la provarem...i tant
molt contenta de que participis al concurs de la Laura, mil petonets Susanna
Mercè, m'agraden les receptes per aprofitar els torrons. Jo també sóc gironina però no he marxat tan lluny con tu... ara visc a Bordils (només a 15 minuts de Girona).
ResponEliminaSole, el espíritu de las fiestas no lo dejo en todo el año ;-)
Noelia, gracias por tu visita ahora mismo te visito.
Baking colours, ya verás queda muy rica. Gracias por hacerte seguidora, me ha hecho mucha ilusión :-)
Pili, ya mismo te visito y veo estas ricas recetas. Gracias por querer ser seguidora, Baking colours y tu sois las primeras :-)
Susanna, prova'l i ja em diràs.
Fins aviat, hasta pronto!!!
mmm.., que rico se ve! muy tentador.
ResponEliminaya me la apunto y despues te cuento..
bs
Virginia, fácil y rico, ya me contarás.
ResponEliminaSaludos