Ingredients:
350 gr. de farina
250 gr. de sucre
250 ml. d’oli de gira-sol
100 ml. de nata
1 sobre de llevat Royal
4 ous
ratlladura d’una llimona
Blanquejar els ous amb el sucre. Afegir la resta d’ingredients, excepte la farina i el llevat, i batre. Incorporar la farina i el llevat tamisats i barrejat bé.
Posar la massa a la nevera.
Escalfar el forn a 220ºC.
Omplir els motlles fins a la meitat amb la massa.
Coure amb el foc de baix del forn a 200ºC durant uns 15 minuts.
(Recepta de Cocina fácil sin gluten)
Ara mateix me'n prendria un parell per esmorzar!
ResponEliminaHi vaig posar uns festucs i sucre al damunt.
ResponEliminaCom dius ideals per esmorzar o berenar.
me encanto la receta, ya la apunto!
ResponEliminasaluditos
Hola Virginia, gracias por tu visita.
ResponEliminaSaludos,