diumenge, 3 d’octubre del 2010

Crema de carbassó

Ingredients:

1 carbassó
1 ceba grossa
4 patates
Aigua
200 ml de crema de llet
Sal
Oli d’oliva

Fregim en l’oli el carbassó i la ceba tallats a daus. Quan siguin una mica daurats hi afegim la patata tallada a daus i ho cobrim amb aigua. Ho fem bullir 1/2 hora fins que la patata sigui ben cuita. Hi afegim un polsim de sal.
Ho triturem ben fi i hi afegim la crema de llet.

5 comentaris:

  1. Carme,

    He descobert el teu bloc a partir d'un comentari que has deixat a l'Anna, de la Taula d'en Bernat. He donat una volteta i he vist una mousse de salmó i un flam de formatge, i una mousse de coco i mascarpone i... uf!, quantes cosetes bones!.

    Fins aviat

    ResponElimina
  2. Hola Carme,
    No sé si és la primera vegada que entro al teu blog perquè aquest fons de pantalla crec que l'he vist per algun altre lloc, però el cas és que les darreres receptes que publiques m'han encantat i ara mateix, si no et fa res, vaig a posar-me un enllaç al teu blog.
    La crema de carbassó per a mi és un clàssic de tot l'any. M'encanta freda, calenta o tebiona i sempre em ve de gust. Jo la preparo sense fregir les verdures, però el proper cop potser ho preparo a la teva manera, té molt bona pinta.
    Salutacions!
    Anna (de la Taula d'en Bernat)

    ResponElimina
  3. Hola Glòria, gràcies per la teva visita i el teu comentari. He visitat el Cafè de Nit i hi he trobat moltes coses bones per menjar i uns articles culturals molt interessants.

    Hola Anna, les cremes de verdures fetes amb la ceba una mica dauradeta són molt bones de gust però segurament són menys saludables. Depenent de l'ocasió les podem fer d'una manera o l'altra.

    Fins aviat!!!

    ResponElimina
  4. Fa una estoneta que em passejo per casa teva i la veritat és que m'està agradant el que veig. T'he captat a partir d'un comentari al pastís de formatge que has deixat als de Cafè de Nit!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. Hola Dolça, a la teva cuina hi fas uns plats molt bons. M'apunto per fer el pastís de bolets.
    Gràcies per la visita

    ResponElimina