Ingredients:
125 gr. de xocolata
100 gr. de mantega
3 ous
125 gr. de sucre
8 gr. de vainilla ensucrada
80 gr. de farina
1 cullereta de llevat Royal
500 ml. de nata per muntar
8 gr. de vainilla ensucrada
4 cullerades de sucre
Fondre la xocolata i la mantega al bany Maria. Quan quedi una crema homogènia retirar del foc.
Batre els ous amb el sucre i la vainilla fins que quedi una escuma blanquinosa i hagin doblat el volum. Incorporar amb suavitat la barreja de xocolata i mantega. Afegir la farina i el llevat tamisats amb compte.
Untar un motlle amb mantega, posar-hi la massa i coure al forn a 180ºC durant 30 minuts.
Deixar refredar i desemmotllar.
Muntar la nata amb el sucre i la vainilla.
Tallar el pa de pessic per la meitat, cobrir el primer disc amb la meitat de la nata. Col·locar el segon disc i cobrir amb la resta de nata.
Decorar amb boles de cereal recobertes de xocolata.
Reservar a la nevera fins al moment de servir.
125 gr. de xocolata
100 gr. de mantega
3 ous
125 gr. de sucre
8 gr. de vainilla ensucrada
80 gr. de farina
1 cullereta de llevat Royal
500 ml. de nata per muntar
8 gr. de vainilla ensucrada
4 cullerades de sucre
Fondre la xocolata i la mantega al bany Maria. Quan quedi una crema homogènia retirar del foc.
Batre els ous amb el sucre i la vainilla fins que quedi una escuma blanquinosa i hagin doblat el volum. Incorporar amb suavitat la barreja de xocolata i mantega. Afegir la farina i el llevat tamisats amb compte.
Untar un motlle amb mantega, posar-hi la massa i coure al forn a 180ºC durant 30 minuts.
Deixar refredar i desemmotllar.
Muntar la nata amb el sucre i la vainilla.
Tallar el pa de pessic per la meitat, cobrir el primer disc amb la meitat de la nata. Col·locar el segon disc i cobrir amb la resta de nata.
Decorar amb boles de cereal recobertes de xocolata.
Reservar a la nevera fins al moment de servir.
Memòries d'una cuinera: Pastís d'aniversari.
Avui la Sara la meva cunyada fa anys. A l'hora dels postres li hem portat aquest pastís per bufar les espelmes.
Felicitats Sara!!!
ummmmmmmmmmm, quina delicia
ResponEliminaXocolata i nata, la combinació més clàssica de la pastisseria que no passarà mai de moda i que té l'èxit assegurat. Boníssim!
ResponEliminaSegur que esta molt bo, t'ha quedat molt bé!
ResponEliminaPetons
Quina sort, sembla que tothom té aniversaris aquestes dates i podeu aprofitar els pastissos pel Memòries! jajajaja T'ha quedat de luxe!
ResponEliminaPetons
Sandra
Els pastissos de xocolata són els meus preferits. Jo també he fet servir aquests boletes tricolors per decorar. T'ha quedat un pastís preciós!!!!
ResponEliminaPetonets!
Anna
woooow! para golosos! :)
ResponEliminaQuina manera més dolça de celebrar-ho!!! ;) moltíssimes gràcies per participar a Memòries reina!
ResponEliminaSara estarà encantada amb el seu pastís. Una pinta boníssima.
ResponEliminaPetons
Hola guapa, te he dado un premio aquí:
ResponEliminahttp://igloocooking.blogspot.com/2012/02/tarta-de-galletas-cumpleanera-receta.html#more
Un besito
A la Sara li va agradar i a la resta també, i és que la xocolata ens encanta... Erem tants que no vam poder repetir (tampoc ens combé).
ResponEliminaFins aviat, hasta pronto
A casa la nata agrada molt però amb això de que no els hi agraden massa els pastissos...
ResponEliminaSegur que la Sara ha estat ben contenta amb aquest pastís.
Petons i moltíssimes gràcies per participar en el Memòries.
Gràcies Mònica, és un plaer participar.
ResponEliminaPetons
El mes que ve es el meu aniversari, amb totes aquestes propostes estic difrutant molt! gracies per la teva, boníssima mmmm
ResponEliminaUn petonet