dilluns, 26 de juliol del 2010

Coulant de xocolata

Ingredients:

8 ous
225 gr. de xocolata de cobertura
150 gr. de mantega
125 gr. de farina
25 gr. de cacau en pols

Batre els ous i el sucre amb les barnilles elèctriques fins que quedin escumosos i doblin el seu volum. Incorporar amb suavitat la xocolata i la mantega foses al microones. Incorporar la farina i el cacau tamisats. Omplir unes flameres, prèviament untades amb mantega i cacau, fins a un dit de dalt, i deixar-les reposar a la nevera 12 hores.
Pre-escalfar el forn a 225º i coure els coulants entre 8 i 10 minuts.
Surten uns 14 coulants.


(Recepta de La Cuina de Casa)

3 comentaris:

  1. se ve increíble! te quedó tremendo el coulant! la forma en que se desborda... maravilloso. Acá, en Argentina, también se lo conoce con el nombre de "volcán de chocolate". :o)

    ResponElimina
  2. Hola Mandarina,
    gracias por tu comentario.
    Ya me he pasado por tu blog para ver tus nuevas recetas, como siempre estupendas... uhm!!!
    Hasta pronto.

    ResponElimina
  3. M'encanten , per alguna cosa el meu nick és la foto d'un coulanT!!!
    Boníssim!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina