Us desitjo un bon final d'any 2014 i un millor inici d'any 2015. Que l'any nou faci realitat els vostres somnis i desitjos, que tots els esforços trobin la seva recompensa i que la felicitat us acompanyi cada dia.
Bon any!!!
Ingredients per 30 unitats:
150 gr. de xocolata negra
100 gr. de xocolata blanca
50 gr. de mantega
185 gr. de llet condensada
Fideus de xocolata
Fondre les xocolates al bany Maria. Quan estiguin gairebé foses, afegir la mantega i incorporar fins que quedi totalment integrada. Retirar del foc i afegir la llet condensada. Remenar amb molta suavitat fins que quedi una mescla homogènia.
Deixar refredar una mica i reservar a la nevera fins que agafi consistència.
Agafar porcions de la barreja amb l’ajut d’una cullera i formar boles amb les mans. Arrebossar les boles amb els fideus de xocolata. Reservar a la nevera.
Deixar a temperatura ambient un mínim d’una hora abans de servir.
Memòries d'una cuinera: Trufes.
Per acabar l'any un dolç que va molt bé per acompanyar els cafès després d'un àpat de celebració.
El primer que va fer aquestes trufes va ser l'Àlex fa un munt d'anys.Va seguir la recepta del primer llibre de cuina que vam tenir quan vam anar a viure junts: 1.069 recetas de Karlos Arguiñano.
Després li va passar la recepta a la meva mare que també les ha fet força vegades.
Ara feia molt que no en menjava i les he trobat tal i com les recordava.
BON ANY NOU!!!!
ResponEliminaAquestes sempre venen de gust i t'han quedat tan maques que semblen de confiteria! Un petó guapa i et destjo molt bon any 2015!
ResponEliminaUn pecat deliciós!
ResponElimina
ResponEliminaCarme; M'encantes aquets pecats...
Un bon any per a tu i tots els teus¡¡ :O)
una bona recepta per acomiadar l'any Carme. Moltíssimes gràcies per participar al memòries, i bon any guapa! Petonets
ResponEliminaIdeal per celebrar les festes de Nadal, però també per tenir-ne tot l'any. Les trufes tenen l'èxit assegurat!
ResponEliminaHola guapisíiiima, FELIZ 2015!!!! QUE DELICIA de trufas! Un besazo! Nieves IGLOO COOKING
ResponEliminaEl més difícil d'aquesta recepta és esperar una horeta per estiguin a temperatura ambient, oi? Una abraçada!
ResponEliminaSe'm va passar el memòries del desembre...i mira que les trufes m'encanten...d'aquestes teves n'hagués menjant unes quantes! Petons!
ResponElimina