dimarts, 13 de gener del 2015
Mousse de torró de Xixona i formatge
Un cop passades les festes ja no venen de gust els torrons. Després de treure algunes vegades els torrons a taula i tornar-los a endreçar sense que ningú els hagi tocat, ja és hora de donar-los una segona oportunitat.
Una manera de reaprofitar aquestes restes que donen voltes dins el rebost pot ser aquesta mousse. A casa ha tingut molt èxit.
Ingredients:
150 gr. de torró de Xixona
250 gr. de formatge per untar
200 ml. de nata per muntar
3 culleres soperes de sucre
3 culleres soperes de llet
3 fulles de gelatina
Esmicolar el torró amb l’ajut d’una forquilla.
Semi-muntar la nata i reservar.
Hidratar la gelatina.
Batre el formatge amb el sucre. Afegir el torró esmicolat i seguir batent fins que quedi incorporat.
Escalfar la gelatina, prèviament hidratada, amb la llet durant 10 segons al microones. Afegir a la mescla de formatge i torró. Remenar fins que quedi ben integrada.
Incorporar la nata muntada amb moviments envolvents fins aconseguir una mescla homogènia.
Repartir la mousse en 6 recipients individuals i deixar quallar a la nevera un mínim de 2 hores.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
recepta molt bona por aprofitar els torrons.
ResponEliminaQuina bona recepta, Carme!! queda apuntada!
ResponEliminaquina combinacio mes bona
ResponEliminaM'ha fet molta gràcia llegir que un cop passades les festes ningú toca els torrons...quanta raó! Passa a totes les cases.
ResponEliminaÉs una recepta ideal d'aprofitament, me l'apunto!
Ptons
No tinc torró de xixona...i ara en voldria una barra per fer aquesta mousse...quina pinta! Petons!
ResponEliminauna recepta molt diferent a la mousse que faig sempre amb el torró... me l'apunto per provar-la!
ResponEliminaDoncs sí! A casa també ens passa, que encara que els tregui, ningú els prova perquè ja n'estem ben tips, així que aprofitar-los per fer cosetes com aquesta és una perfecte solució i ha de quedar boníssim! Pinta genial!! :P
ResponEliminaUn petonet!
Gràcies Carme, una idea fantàstica. M'hi poso deseguida.
ResponEliminaTinc un tros de torró que ja se com acabarà! Quina cosa més bona! Me l'apunto! Una abraçada!
ResponElimina