dimarts, 1 de juliol del 2014
Cremós de xocolata blanca i formatge amb curd de llimona
Avui és el meu aniversari!!! 40 anys!!! A hores d’ara encara no m’ho puc creure... què ràpid que passa la vida...
Per això hem d’aprofitar els bons moments i les petites alegries del dia a dia. Cada detall és important i ens ajuda a ser feliços. No tinc grans aspiracions, només uns bonics somnis que espero es puguin fer realitat ben aviat.
Per poder celebrar aquesta data, he preparat aquestes postres pel sopar d’aquest vespre. Serà una celebració senzilla i petita, no gaire diferent del sopar de qualsevol dimarts, però amb unes postres especials per l’ocasió.
Ingredients:
Pel cremós:
180 gr. de xocolata blanca
250 gr. de formatge Philadelphia
150 gr. de llet
2 fulles de gelatina
Pel curd de llimona:
50 ml. de suc de llimona
1 ou L
25 gr. de mantega
50 gr. de sucre
Pel cremós:
Fondre la xocolata al microones i deixar temperar.
Batre el formatge fins que tingui una consistència suau. Afegir la xocolata fosa i incorporar totalment.
Escalfar la llet i dissoldre-hi la gelatina prèviament hidratada. Afegir a la mescla de formatge i xocolata. Remenar fins aconseguir una crema homogènia.
Repartir la crema en 5 terrines i reservar a la nevera un mínim de dues hores.
Pel curd de llimona:
Colar el suc de llimona i barrejar amb el sucre, dins un recipient apte per anar al microones.
Batre l’ou, colar-lo i incorporar a la barreja anterior.
Afegir la mantega tallada a daus.
Posar el recipient dins el microones i coure a màxima potència durant 1 minut. Retirar i remenar bé amb unes barnilles. Coure durant 1 minut més a màxima potència. Tornar a remenar. Deixar refredar.
Un cop fred el curd de llimona, repartir-lo damunt les terrines de cremós de xocolata blanca i formatge.
Reservar a la nevera fins el moment de servir.
(Recepta del curd de llimona de Ma Petite Boulangerie)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Per molts anys Carme! Que passisun bon dia amb la gent que estimes. Aquests gotets tan dolços i frescos són una delicia, perfectes per celebrar un dia tan especial! Una abraçada maca!
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"
per molts anys que passis un bon dia amb aquet postre per lleparse els dits
ResponEliminaoioioi quines ganes em venen de ficar-hi cullerada !!! que boo! petons
ResponEliminaFelicitats bonica! Segur que va ser tot un èxit el sopar amb aquests gotets tant bons! La combinació em sembla molt fresca i bona, m'encanta!
ResponEliminaPetons guapa!
Per molts anys!
ResponEliminaPer molts anys! Amb retard...
ResponEliminaGaudeix de l'any i d'aquests postres tan deliciosos!
Petons
Tens una sorpresa al meu blog...espero que t'agradi!
ResponEliminaMoltes gràcies per les vostres felicitacions!!!
ResponEliminaOstres...felicitats! Tenim la mateixa edat i som del mateix mes!!! Ja en som dos a la flor de la vida! Per cert, unes postres genials per celebrar la data! El lemon curd el posaria arreu! Petonarros!
ResponEliminamagnifica proposta .... té que estar delciosa...!!
ResponElimina