dimarts, 1 de juliol de 2014

Cremós de xocolata blanca i formatge amb curd de llimona


Avui és el meu aniversari!!! 40 anys!!! A hores d’ara encara no m’ho puc creure... què ràpid que passa la vida...


Per això hem d’aprofitar els bons moments i les petites alegries del dia a dia. Cada detall és important i ens ajuda a ser feliços. No tinc grans aspiracions, només uns bonics somnis que espero es puguin fer realitat ben aviat.


Per poder celebrar aquesta data, he preparat aquestes postres pel sopar d’aquest vespre. Serà una celebració senzilla i petita, no gaire diferent del sopar de qualsevol dimarts, però amb unes postres especials per l’ocasió.


Ingredients:

Pel cremós:
180 gr. de xocolata blanca
250 gr. de formatge Philadelphia
150 gr. de llet
2 fulles de gelatina

Pel curd de llimona:
50 ml. de suc de llimona
1 ou L
25 gr. de mantega
50 gr. de sucre

Pel cremós:
Fondre la xocolata al microones i deixar temperar.
Batre el formatge fins que tingui una consistència suau. Afegir la xocolata fosa i incorporar totalment.
Escalfar la llet i dissoldre-hi la gelatina prèviament hidratada. Afegir a la mescla de formatge i xocolata. Remenar fins aconseguir una crema homogènia.
Repartir la crema en 5 terrines i reservar a la nevera un mínim de dues hores.

Pel curd de llimona:
Colar el suc de llimona i barrejar amb el sucre, dins un recipient apte per anar al microones.
Batre l’ou, colar-lo i incorporar a la barreja anterior.
Afegir la mantega tallada a daus.
Posar el recipient dins el microones i coure a màxima potència durant 1 minut. Retirar i remenar bé amb unes barnilles. Coure durant 1 minut més a màxima potència. Tornar a remenar. Deixar refredar.

Un cop fred el curd de llimona, repartir-lo damunt les terrines de cremós de xocolata blanca i formatge.
Reservar a la nevera fins el moment de servir.


(Recepta del curd de llimona de Ma Petite Boulangerie)

10 comentaris:

  1. Per molts anys Carme! Que passisun bon dia amb la gent que estimes. Aquests gotets tan dolços i frescos són una delicia, perfectes per celebrar un dia tan especial! Una abraçada maca!

    "Les receptes que m'agraden"

    ResponElimina
  2. per molts anys que passis un bon dia amb aquet postre per lleparse els dits

    ResponElimina
  3. oioioi quines ganes em venen de ficar-hi cullerada !!! que boo! petons

    ResponElimina
  4. Felicitats bonica! Segur que va ser tot un èxit el sopar amb aquests gotets tant bons! La combinació em sembla molt fresca i bona, m'encanta!

    Petons guapa!

    ResponElimina
  5. Per molts anys! Amb retard...
    Gaudeix de l'any i d'aquests postres tan deliciosos!
    Petons

    ResponElimina
  6. Tens una sorpresa al meu blog...espero que t'agradi!

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies per les vostres felicitacions!!!

    ResponElimina
  8. Ostres...felicitats! Tenim la mateixa edat i som del mateix mes!!! Ja en som dos a la flor de la vida! Per cert, unes postres genials per celebrar la data! El lemon curd el posaria arreu! Petonarros!

    ResponElimina
  9. magnifica proposta .... té que estar delciosa...!!

    ResponElimina