Ingredients:
800 gr. de bacallà al punt de sal
4 ous
2 cebes
500 gr. de tomata en conserva
1 gra d’all
3 branques de julivert
10 avellanes
1 fulla de llorer
Oli, sal, farina, aigua
Picar la ceba i daurar-la en oli d’oliva a foc suau. Afegir la tomata ratllada i coure a foc lent fins aconseguir un sofregit concentrat.
Enfarinar el bacallà i fregir en oli d’oliva. Retirar i deixar escórrer sobre paper de cuina.
Afegir el bacallà al sofregit, col·locar els ous durs tallats longitudinalment, posar una fulla de llorer i cobrir amb aigua.
Preparar una picada amb l’all, el julivert, les avellanes i un polsim de sal. Incorporar a la cassola i deixar fer xup-xup durant uns 30 minuts a foc molt lent.
Amb aquesta recepta participo a l'iniciativa Memòries d'una cuinera, la Judith, la Mònica i l'Yves ens proposen per aquest mes d'abril fer Bacallà de Quaresma. El bacallà m'agrada de totes maneres, espero que us agradi aquesta recepta.
Moltes gràcies Carme per participar!
ResponEliminaT'ha quedat un bacallà que fa venir moltes ganes de menjar-lo!
Al meu també li he posat ou dur!
Una proposta fantàstica!!! a mi també m'agrada el bacallà de totes maneres!!! gràcies per participar! petonets
ResponEliminaGràcies Mònica i Judith, un plaer participar.
ResponEliminaFins aviat.
Acompanyar el bacallà amb un ou dur és un clàssic de tota la vida que a me mare també ens feia...
ResponEliminaMmmm! Boníssim!!! El bacallà m'encanta i totes les receptes de Quaresma són espectaculars!
ResponEliminaPetons!
La Taula d'en Bernat
Gemma tens raó, la meva àvia acompanya molts plats amb our dur.
ResponEliminaAnna a mi també m'agrada molt el bacallà.
Gràcies i fins aviat.