Ingredients:
150 gr. de faves petites
1 poma
2 talls de pernil
Oli d’oliva
Fulles de menta
Suc de llimona
Tallar les fulles de menta i macerar-les amb un rajolí de suc de llimona i oli d’oliva.
Tallar la poma a daus petits i daurar-la en una paella amb una mica d’oli. Afegir les faves i fregir-les. Un cop les faves siguin cuites, incorporar el pernil tallat a tires i saltejar lleugerament.
Col·locar el saltejat de faves, poma i pernil a les culleres i ruixar amb l’oli de menta.
Servir tebi.
La recepta del 15: Faves.Un aperitiu primaveral.
Ostres Carme! quin aperitiu més bo, original i refrescant! M'encanta!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!!
Petons!
Sandra
Les presentacions en cullera ens agraden molt! Aquesta ha de ser molt bona, gran idea la de combinar les faves amb la poma!
ResponEliminamuy fresco para los calorcitos que están llegando por allá :)
ResponElimina¡buen finde!
Carme, que bo aquest aperitiu!! Molt primaveral!!
ResponEliminaPetons!
t'ha quedat un aperitiu molt maco!!! petonets
ResponEliminaInventar una recepta amb faves no és cosa fàcil i trobo que aquest tastet té uns contrastos molt interessants i una presentació exquisida!
ResponEliminaBona pensada!
No ha estat fàcil, ja que les faves no són dels meus ingredients preferits. A l'Àlex tampoc li entusiasmen gaire, tot i així vam prendre aquest aperitiu, ell amb una cervesa i jo amb un Martini blanc... un dia és un dia... i a tots dos ens va agradar.
ResponEliminaGràcies pels vostres comentaris.
Fins aviat, hasta pronto!!!