Ingredients:
Pel pa de pessic:
6 ous
200 gr. de farina
200 gr. de sucre
Per la crema de formatge:
250 gr. de formatge Philadelphia
250 gr. de sucre glass
50 gr. de mantega
2 culleretes de vainilla líquida
300 ml. de nata per muntar
150 gr. de fruites del bosc
Crocant d’ametlla
Pel pa de pessic:
Separar els rovells de les clares. Batre els rovells amb la tercera part del sucre fins que doblin el volum. Muntar les clares amb la resta del sucre i afegir-les suaument als rovells. Afegir la farina tamisada i incorporar amb moviments suaus. Abocar dins un motlle untat amb mantega i coure-ho 35 minuts a 180º.
Per la crema de formatge:
Batre el formatge i la mantega (a temperatura ambient). Afegir el sucre i la vainilla.
Incorporar la nata muntada amb suavitat.
Tallar el pa de pessic en tres discs. Cobrir el primer disc amb una tercera part de la crema de formatge i col·locar damunt la meitat de les fruites del bosc. Repetir l’operació. Cobrir tot el pastís amb la crema de formatge i decorar amb el crocant d’ametlla.
Reservar a la nevera.
Aquesta és la Mona que vaig regalar al meu fillol, espero que li hagi agradat.
ResponEliminaQuina mona més original, segur que al teu fillol li ha encantat perquè aquest pastís té una pinta boníssima!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Hola Sandra, li va encantar, i jo em vaig quedar amb les ganes de tastar-la... tenia una pinta...
ResponEliminaGràcies i fins aviat.