dissabte, 12 d’abril de 2014

Fideus amb bacallà

Ingredients:

250 gr. de fideus del n.2
400 gr. de bacallà
1 ceba
1 albergínia
1 pebrot vermell
1 pastanaga
1 l. de brou de peix o aigua
Oli d’oliva, sal, pebre negre

Per la picada:
1 gra d’all
8 ametlles
8 crostons de pa
Julivert
Un rajolí d’aigua

Tallar totes les hortalisses a daus petits.
Daurar en oli d’oliva la ceba. Quan sigui rossa afegir l’albergínia, el pebrot vermell i la pastanaga. Cuinar les hortalisses. Un cop cuites reservar.
Tallar el bacallà a trossos no molt petits i coure en una mica d’oli d’oliva. Afegir els fideus i rossejar una mica. Afegir les hortalisses i el brou. Rectificar de sal i pebre al gust. Coure 10 minuts a foc mig.

Per la picada:
Posar tots els ingredients al vas del turmix i triturar ben fi. Afegir la picada a la cassola dels fideus quan faltin uns 2 minuts per acabar la cocció.

4 comentaris:

  1. M'agrada aquesta versió de fideuà amb bacallà, ideal per aquestes dates! Feliç cap de setmana!

    ResponElimina
  2. Ostres, un plat ideal per divendres sant!!! Petons!

    ResponElimina