Ingredients:
1 ou
80 gr. de sucre
1 sobre de vainilla ensucrada
40 ml. d’oli de gira-sol
60 ml. de llet
110 gr. de farina
1 cullera de postres de llevat
50 gr. de xocolata blanca
Per la cobertura:
100 gr. de formatge d’untar
50 gr. de mantega pomada
2 culleres soperes de sucre llustre
100 gr. de xocolata blanca
Batre l’ou amb el sucre i la vainilla ensucrada fins que quedi una mescla molt escumosa. Afegir l’oli de mica en mica fins que quedi ben integrat. Incorporar la llet i remenar lleugerament. Afegir la farina i el llevat prèviament tamisats i remenar lleugerament just fins integrar i que quedi una massa homogènia i sense grumolls.
Afegir la xocolata blanca tallada a daus molt petits a la massa i repartir uniformement.
Repartir la massa en 12 càpsules de paper i coure al forn a 180ºC durant 17 minuts.
Deixar refredar sobre una reixa.
Per la cobertura:
Fondre la xocolata blanca al microones i deixar temperar una mica.
Batre el formatge a temperatura ambient amb la mantega pomada. Incorporar el sucre llustre i seguir batent. Afegir la xocolata blanca fosa i batre fins obtenir una crema homogènia, escumosa i molt lleugera.
Quan els cupcakes siguin freds decorar-los amb la cobertura.
Reservar a la nevera.
Treure de la nevera 10 minuts abans de servir.
Tinc els ingredients necessaris i una neboda que li encanta la xocolata blanca....;)
ResponEliminaPetons Carme
Anna