dilluns, 31 de desembre de 2012

Mini cupcakes de torró de Xixona


Estem a punt d’iniciar el 2013, alguns amb la incertesa de què ens portarà el nou any, altres amb la certesa que segurament no serà millor que el 2012 que ara deixarem enrera.
Per uns i per altres, mireu el vostre voltant, segur que al vostre costat hi ha qui amb valentia i lluita ha superat situacions molt difícils, hi ha qui encara el futur amb projectes encoratjadors i plens d’il·lusió, hi ha qui segueix el seu camí per entrebancs que s’hi troba, hi ha qui ens necessita a nosaltres per continuar endavant.
Per uns i per altres, inspirem-nos en aquells que no han defallit o que han tingut coratge malgrat les dificultats i els fracassos, siguem el recolzament i el motor per aquells qui estan a punt de rendir-se i necessiten el nostre suport.
Tots junts podrem, fem que les coses passin.



Ingredients:

80 gr. de mantega pomada
110 gr. de sucre
1 ou
135 gr. de farina
1 cullereta de llevat Royal
80 ml. de llet
1 cullereta de vainilla líquida
100 gr. de torró de Xixona

Per la cobertura:
100 gr. de formatge Philadelphia
25 gr. de mantega
100 gr. de torró de Xixona
2 cullerades de sucre llustre
100 ml. de nata per muntar

Batre amb les barnilles elèctriques la mantega amb el sucre fins que quedi una mescla esponjosa. Afegir l’ou i seguir batent fins que quedi totalment integrat i la massa quedi suau.
Incorporar la meitat de la farina i el llevat tamisats. Batre just fins que quedi integrat. Afegir la llet i la vainilla líquida i batre fins que quedi una mescla homogènia. Incorporar la resta de farina i batre just fins que quedi integrat.
Afegir el torró de Xixona, prèviament esmicolat amb l’ajut d’una forquilla, i repartir-lo per la massa manualment amb una llengua pastissera.
Repartir la massa en 18 càpsules de paper i coure al forn a 160ºC amb ventilador durant 17 minuts.
Deixar refredar sobre una reixa.

Per la cobertura:
Muntar la nata i reservar a la nevera.
Batre el formatge i la mantega a temperatura ambient. Afegir el torró de Xixona, prèviament esmicolat amb l’ajut d’una forquilla, i seguir batent. Mentre es bat, afegir el sucre llustre.
Quan la mescla sigui homogènia, incorporar la nata muntada amb suavitat amb l’ajut d’una llengua pastissera.

Quan els cupcakes siguin freds, decorar amb la cobertura.
Reservar a la nevera.

6 comentaris:

  1. Carme, molt be aquest mini cupcakes de torró de xixona.
    Bon any 2013.
    Una abraçada!!!

    ResponSuprimeix
  2. M'encanta el torró de xixona! i tot lo que en porta!!
    Així que de ben segur aqts cupcakes m'encantarien!
    t'han quedat molt bonics!!
    Bon any!!
    ptns!!

    ResponSuprimeix
  3. una bona manera d'aprofitar torrons... petons i bon any!

    ResponSuprimeix
  4. Si aconsegueixo que em sobri torró ja sé com el gastaré!
    Un bon any, aquest que acabem d'encetar, i esperem que millori tot una mica!
    Ptnts
    Dolça

    ResponSuprimeix
  5. Hem guardo la recepta! Quina pinta més bona, i de torró... Felicitats pel blog!

    ResponSuprimeix