dilluns, 21 de febrer de 2011

Tiramisú de fruits vermells


Amb aquesta recepta participo al I Concurs de Postres de La Cocina de Sara.

Ingredients:

300 gr. de fruits vermells
250 gr. de Mascarpone
200 ml. de nata per muntar
2 cullerades de sucre
1 cullereta de vainilla en pols
12 melindros
200 ml. de suc de taronja
100 gr. de sucre

Fer un almívar coent el suc de taronja i els 100gr. de sucre durant 5 minuts.
Muntar la nata amb el sucre. Afegir el Mascarpone i la vainilla. Barrejar amb suavitat fins que quedi tot integrat.
Al fons d’una copa posar els melindros esmicolats i ruixar-los amb l’almívar de taronja. Cobrir amb la crema de Mascarpone. Col·locar damunt els fruits vermells. Repetir l’operació fins a omplir la copa acabant amb fruits vermells.
Posar a la nevera fins el moment de servir.



7 comentaris:

  1. Un tiramisú molt i molt bo, i original!
    Sort en el concurs!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  2. Hola! Muchas gracias por participar :) Te deseo toda la suerte del mundo y espero tener el resultado del concurso en la menor brevedad posible. Un beso!

    ResponElimina
  3. Una variant deliciosa, presentada així en copes queda preciosa!

    ResponElimina
  4. Carme, molt bona proposta fer el tiramisú amb fruits vermells. Segur que és boníssima!
    Sort al concurs!

    ResponElimina
  5. Me parece delicioso el postre de tiramisú, además en copas individuales siempre me ha gustado.
    Besos.

    ResponElimina
  6. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
    Hola Carme, pero que pedazo de Tiramisú nos has puesto hija mía, Santa Madre de Dios!! está de lujo lujosísimo!! es que me ha apetecido horrores, se ha notado?? mucho?? a que si? jiji bueno vengo a visitarte (y mira con la trampa mortal que me he encontrado jejeje) y con tu permiso a reiterarte la invitación e invitar a tus seguidores al Concurso de Tu E Chef de Hierbas y Especias, concursar es muy fácil, sólo tienes que preparar una receta cuyo toque principal sea una Hierba o Especia (de uso alimentario), como por ejemplo "Pollo al romero" o "Bizcochuelo de Canela", hacerle una foto y seguir las instrucciones del concurso…quieres saber más del concurso?? Visítame pinchando sobre el Enlace del Concurso .
    Un Beso muy gordo!! Te espero!!
    Pili
    Tu E Chef
    http://tuechef.blogspot.com
    Enlace del Concurso

    ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    ResponElimina
  7. Hola Sandra, gràcies. Uhm... va quedar molt bo.
    Sarita, gracias. Espero que te guste.
    Gemma, he de millorar el tema de les presentacions... però els postres individuals queden més elegants, oi?
    Mercè, gràcies. El contrast cremòs del Mascarpone amb l'àcid dels fruits vermells m'ha agradat molt.
    Kako, sí en copas individuales queda más coqueto, sobretodo si hay invitados.
    Pili, ya estoy pensando una receta para tu concurso, a ver qué se me ocurre...
    Fins aviat, hasta pronto !!!

    ResponElimina