600 ml. de nata per muntar
60 gr. de sucre glass
120 gr. de xocolata
5 gr. de gelatina en pols
2 cullerades d’aigua
Escalfar la nata amb el sucre i la xocolata a foc lent fins que quedi una mescla homogènia.
Retirar del foc i afegir la gelatina prèviament hidratada. Remenar fins la completa dissolució.
Untar les flameres amb oli de gira-sol, abocar la barreja.
Refredar a la nevera 6 hores.
HEMC#51: Sant Valentí, anfitrió Manuel de Cocinando con Manu CatMan.
La meva aportació ja és un clàssic de la bloguesfera, ideal per les postres d'un sopar romàntic. Espero que us agradi.
(Recepta de Boca de fresa)
Per a xocoaddictes total!!!
ResponEliminaI molt afrodisíac, ideal per a un sopar romàntic de sant Valentí ;)
I tant... encara que som més de Sant Jordi ens el vam menjar igual ;-)
ResponEliminaq rico! me encanta el chocolate!
ResponEliminaHola Juliana, el chocolate nos pierde a muchos, ¿verdad?
ResponEliminaGracias por tu visita.
Gracias por este super clásico que tengo uuuchas ganas de hacer hace tiempo....así que mira que bien viene que lo recuerdes nO?
ResponEliminasaludos y gracias desde hemc y en mi nombre
Gracias Manu, espero que te quede bien.
ResponElimina