dilluns, 14 de febrer del 2011

Pannacotta de xocolata

Ingredients:

600 ml. de nata per muntar
60 gr. de sucre glass
120 gr. de xocolata
5 gr. de gelatina en pols
2 cullerades d’aigua

Escalfar la nata amb el sucre i la xocolata a foc lent fins que quedi una mescla homogènia.
Retirar del foc i afegir la gelatina prèviament hidratada. Remenar fins la completa dissolució.
Untar les flameres amb oli de gira-sol, abocar la barreja.
Refredar a la nevera 6 hores.


HEMC#51: Sant Valentí, anfitrió Manuel de Cocinando con Manu CatMan.
La meva aportació ja és un clàssic de la bloguesfera, ideal per les postres d'un sopar romàntic. Espero que us agradi.


hemc 51 - San Valentín


(Recepta de Boca de fresa)

6 comentaris:

  1. Per a xocoaddictes total!!!
    I molt afrodisíac, ideal per a un sopar romàntic de sant Valentí ;)

    ResponElimina
  2. I tant... encara que som més de Sant Jordi ens el vam menjar igual ;-)

    ResponElimina
  3. Hola Juliana, el chocolate nos pierde a muchos, ¿verdad?
    Gracias por tu visita.

    ResponElimina
  4. Gracias por este super clásico que tengo uuuchas ganas de hacer hace tiempo....así que mira que bien viene que lo recuerdes nO?
    saludos y gracias desde hemc y en mi nombre

    ResponElimina