Ingredients:
250 gr. d’arròs
500 gr. de costelló de porc a talls petits
1 ceba
180 gr. d'anelles de calamar
150 gr. de gambes pelades
1 cullera sopera de tomata sofregida
1 l. de brou de pollastre o aigua
Oli d’oliva, sal, pebre negre
Per la picada:
1 gra d’all
8 ametlles
8 crostons de pa
Julivert
Un rajolí d’aigua
Daurar en oli d’oliva el costelló fins que sigui molt ros. Quan sigui cuit, afegir la ceba tallada a daus ben petits i daurar. Un cop la ceba sigui ben confitada, afegir la tomata i seguir sofregint.
Afegir les anelles de calamar i les gambes pelades.
Un cop cuit el marisc, incorporar l’arròs i daurar una mica.
Afegir el brou. Rectificar de sal i pebre al gust. Coure 15 minuts a foc mig.
Per la picada:
Posar tots els ingredients al vas del turmix i triturar ben fi.
Afegir la picada a la cassola de l’arròs quan faltin uns 5 minuts per acabar la cocció.
Un cop cuit, deixar reposar l’arròs 5 minuts fora del foc.
Me encantan los arroces de siempre, te quedó perfecto!! Bss.
ResponEliminaUn arròs de sempre, que agrada i triomfa sempre que es fa!
ResponEliminaPtnts
Glòria
L'arròs a la cassola és una de les estrelles de la taula de casa...sempre és hipermegabenvingut!!!! Aquest teu els entusiasmaria!!! Petonarros!
ResponElimina