dijous, 25 de setembre del 2014
Pastissets de plàtan
Aquesta és una recepta d’aprofitament per quatre plàtans que van quedar oblidats al calaix de la nevera. Per mi eren massa madurs i, com que no els volia llençar, he fet aquests pastissets o també podrien ser flams, no se com anomenar-los.
Aquesta setmana se m’ha fet malbé el turmix i per això els he aixafat amb la forquilla, però segur que ben triturats encara tindrien una textura millor.
Jo l’he menjat sense xocolata i també està molt bo.
Ingredients:
4 plàtans madurs
3 culleres soperes de sucre
2 iogurts grecs
3 fulles de gelatina
El suc de mitja llimona
50 gr. de xocolata
Fer un puré de plàtan amb l’ajut d’una forquilla. Posar en un cassó al foc amb el suc de llimona i el sucre just fins que trenqui el bull.
Retirar del foc i afegir la gelatina prèviament hidratada. Remenar fins que es dissolgui per complet.
Deixar temperar una mica i afegir els iogurts grecs. Barrejar bé i repartir en 5 flameres de silicona.
Reservar a la nevera un mínim de 3 hores.
Al moment de servir, desemmotllar els pastissets i repartir una cullereta de xocolata fosa al microones. Servir abans no s’endureixi la xocolata.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Molt interessant Carme!! Això de la cuina d'aprofitament és genial i aquesta recepta teva és una molt bona opció per variar el típic pastís de plàtan :)
ResponEliminaUna abraçada
Quina recepta d'aprofitament més bona, segur que tant amb xocolata com sense ha d'estar ben bo! Una bona manera d'aprofitar aquests plàtans madurs ;)
ResponEliminaUn petonet!
m'encanten aquestes receptes d'aprofitament! surten tantes receptes diferents i bones! petons
ResponEliminaMolt original! Es que algunes vegades amb les receptes d'aprofitament surten autentiques meravelles, com aquesta! Un petó
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Flam o pastissets...aixafades a mà o a màquina....aquestes postres pinten delicioses! Petons!
ResponElimina