Ahir va ser l’aniversari de la meva mare. Per felicitar-la li vaig preparar aquest pastisset individual.
Felicitats mama!!!
És una mousse de textura lleugera i amb el punt just de dolçor que ben fresqueta passa molt bé aquests dies de calor. És en format individual però es pot compartir entre dos i així encara és molt millor.
Amb aquestes quantitats, van sobrar un parell de cullerades de mousse que no hi van cabre al cercle d’emplatar que tinc. Les vaig guardar en un tupper petit i així també vaig poder tastar el pastís.
Ingredients:
Per la base:
2 galetes digestive
10 gr. de mantega
Per la mousse:
1 iogurt natural
1 cullera sopera de sucre
1 cullera sopera de llet
1 fulla de gelatina
100 ml. de nata per muntar
Melmelada de maduixa
Per la base:
Triturar les galetes i la mantega. Disposar la barreja al fons d’un cercle d’emplatar pressionant amb una cullera per tal que quedi una capa plana.
Reservar a la nevera.
Per la mousse:
Barrejar el iogurt amb el sucre.
Escalfar la llet i dissoldre-hi la gelatina prèviament hidratada. Afegir-la a la mescla de iogurt i remenar.
Incorporar la nata muntada amb moviments envolvents fins aconseguir una mescla homogènia.
Abocar la mousse sobre la base de galeta i deixar quallar a la nevera un mínim de 2 hores.
Passat aquest temps, retirar el cercle d’emplatar i cobrir el pastisset amb la melmelada de maduixa.
Perfecto para estos días!! Fácil y bien rico. Bss.
ResponEliminahummmmmmmmmmmmmmm que bo
ResponEliminaFelicitats a la teva mare!! I amb aquest pastisset, segur que va estar ben contenta! La pinta és espectacular, deliciós!
ResponEliminaPetonets!
un viciii i tan!! i més amb la mermelada per sobre!
ResponEliminapetons
Que bo, Carme! Un pastís molt bo per la teva mare! Felicitats per ella! i per tu també, pel pastisset!
ResponEliminaUn pastisset preciós! segur que li va agradar molt... A mès es ben fresquet, ideal per aquesta epoca... Un petó!
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"
Ha de ser molt bo i la presentació és impecable ! Preciós! Petons!
ResponElimina